About the author

22 Comments

 1. 1

  Andras Daroczy

  Hát ezekről a golddiggerekről simán el tudom képzelni, ettől függetlenül, szerintem mindektten sárosak.
  Remélem Sestertius nem olvassa e sorokat, mert megint meg leszek fedve, hogy vétettem a feminista eszmék ellen.

 2. 2

  Debreceni József

  Minden szavával egyetértek. Mindenki megérdemli az egyenjogúságot, ne legyen hátránya azért mert nem “etalon” azaz fehér férfi. Fordítva ugyanígy, ha valaki kihasználva azt hogy kisebbség (sajnos sok helyen a mai napig bárki aki nem fehér férfi) azt lehessen már számonkérni anélkül hogy rasszistának nevezzenek bárkit is.

 3. 3

  Csabesz20

  Amúgy igazából ez sem más, mint úgy a 21. században bármi: szenzáció hajhászat. Az hír, hogy egy benga néger (Hunt), egy ismert és híres sztár megüt egy nőt, de az nem, hogy esetleg a nőt ezzel párhuzamosan elítélik becsület sértésért.

 4. 4

  Sestertius

  sajnos ez így van.. :( lásd itthon… a helyreigazítások és a becsületsértési perek kimenetelei mindig halkabbak mint maga a becsületsértés…

 5. 5

  Sestertius

  :D pont olvastam
  Sajnos félre ment ezek szerint amit írtam többször..
  egy pillanatra sem gondolom, hogy nem létezhet ilyen, hogy egy barom idióta golddigger kitalál dolgokat (ad abszurdum megvereti magát valakivel)
  Pl pont Hunt eseténél úgy gondoltam, hogy rohadtul nem volt helyénvaló, hogy megrúgta, és nem ez a helyes hozzáállás.. sőőt, megérdemelte a kivágást.. de nem vagyok benne biztos, hogy nem kéne a nőt is megbüntetni inzultálásért, sértegetésért, becsületsértésért, rasszizmusért.. nem tudom mivel lehet perelni az USA-ban)..
  Szóval nem ez a megoldás, hogy agyba főbe verjük egymást, de erre is ki kéne találni valamit, hogy néhány ingyenélő picsa tönkretehessen karriereket (nyilván okosnak kéne lennie a srácoknak.. de hát….)

  Az a baj, a feminizmussal is mint a legtöbb jó eszmével.. néhány barom kiforgatja, és emiatt szitokszóvá változik.. a feminizmus nem szól másról, csak a női egyenjogúságról.. ez szerintem teljesen rendben is van, ha nekem lányom fog születni én se örülnék majd, ha csak a neme miatt hátrányos megkülönböztetés érné bárhol, alacsonyabb lenne a keresete (sajnos ez pl statisztikailag kimutatható, hogy azonos pozícióban lévő embereknél a nők azt hiszem 15-20% al kevesebbet keresnek!!) Szerintem az is normális ha a férfi segít a háztartásban (főleg, hogy már nem kell vadászni mint 1500 éve… így ideje van rá..)
  De az nem normális, ha az egyik fél bántalmazza a másikat, akár fizikailag akár verbálisan akár lelkileg..
  ennyi… e miatt nem gondolom, hogy van helye az ilyen viselkedésnek a társadalomban.. ha szidom a felmenőidet, akkor nem az a megoldás, hogy bevered a pofám.. jelents fel becsületsértésért ha zavart, és kész.. ezeknél az eseteknél se ez lenne a megoldás, hogy beveri az asszony/gyerek fejét… (főleg ha az első esetnél se bántotta, akkor mi a tökömért maradt vele együtt ha látja, hogy ez egy barom aki bármire képes??)
  Nyilván, ha ilyen elmebeteg a csaj, akkor azt is el tudom képzelni, hogy Hillnek semmi köze a gyerek kezéhez, az anyja elintézte, aztán bemesélte a gyereknek hogy mit kell mondania….

 6. 6

  Arnold Patsenegger

  Goldnigger szó jól összefogalja a témát :D :D :D :D

 7. 7

  tmbb

  esemény dús kapcsolat………..

 8. 8

  bjeela

  Sajna a lényeg ez: “…nyilván okosnak kéne lennie a srácoknak.. de hát…” Igazán nagy tisztelettel, de a többi felesleges klaviatúrakoptatás. :D

  A megoldás továbbra is az, hogy ezeknek a sztároknak a csapat a fizujába bele kellene építse egy testőrgárda fizetését, nehogy az aranytojást tojó kakas(imádom a beteg szóképeket) hazavágja magát egy hülye helyzetre adott hülye reakcióval. Arra ott van a gárd. ;) Persze egy pszichiáter sem lenne nagy hátrány…

 9. 9

  Fetyke

  A magyar nyelv csodálatosságát jelzi, hogy erre is van közmondásunk! Azt hiszem a “megtalálta a zsák a foltját” tökéletesen illik erre a helyzetre.

 10. 10

  bjeela

  Jajj, de jó! Közmondásnyelvbeszéd! Imádom! Szinonimái és a témához illő párhuzamai: hordó a dugóját; olyan kalappal köszönünk, amilyen van; asszonysírásnak, ebszomorúságnak ritkán lehet hinni; előbbvaló a süveg a kontynál; az asszony gyarló, bosszúállásra hajló; az asszony fegyvere a nyelv, soha meg nem rozsdásodik; éhes bolha jobban csíp; két bolond egy pár; kutyából nem lesz szalonna; nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja… :D

 11. 11

  Bélabá a csótány

  Egy fetyke nem csinál nyarat.
  Egyébként is örülhetsz,mint majom a farkamnak.

 12. 12

  Andras Daroczy

  It is a men’s world.
  Hirtelen ez jutott eszembe.

  Vajon melyik eszmét sikerült úgy megőrizni, és továbbvinni ahogy kitalálták és amiért kitalálták?
  Elég csak a valllásra gondolni, hogy a szegény kisemmizett, reménytelen embereknek készült, majd mi lett belőle?
  Egyszer volt egy nézeteltérésünk a feminizumus kapcsán, de most már látom hogy félreértettem valamit, egyformán látjuk akkor a dolgokat.
  Mea culpa.

 13. 13

  sgtGiggsy

  Nem keresnek a nők kevesebbet. Konkrétan nem tudott még egyetlen feminista szónok sem felmutatni olyan bizonyítékot, ami ezt bizonyítaná. Egyedül az bizonyított, hogy MINDEN dolgozó nő fizetése nagyjából 20%-kal kevesebb, mint MINDEN dolgozó férfi fizetése.
  Eleve ott bukik meg ez a hülyeség, hogy az emberek elenyésző részét érinti a versenyeztetés szerinti fizetés. A többség órabért kap, és különböző pótlékokat. Ezek egyikével sem lehet trükközni. Vagy gondolod tán, hogy a bérszámfejtésben többségben lévő nők nem vernék ki a balhét, ha a nők órabére kevesebb lenne?
  Tudod miért keresnek a nők kevesebbet?
  – karrierdöntések (8-ra a 10 legnagyobb fizuval kecsegtető szak közül legalább 60%-ban férfiak jelentkeznek)
  – gyerekvállalás (még mindig túlnyomórészt nők maradnak otthon, a cégek meg azt nem fizetik úgy meg)
  – bértárgyalás (a férfiak jellemzően magasabb bért kérnek, és agresszívebben tárgyalnak)
  – megterhelő/veszélyes munkakörök (jellemzően a fizikailag megterhelő munkaköröket még mindig férfiak viszik túlnyomó részt)
  Ennyi.

 14. 14

  Sestertius

  ok ;)
  ne haragudj de nem ér annyit a szabadidőm, hogy előkeressem a kutatásokat, és győzködjelek…

 15. 15

  sgtGiggsy

  Nem kell győzködni, sem az idődet pazarolni, nincsenek ilyen kutatások. Ha szerinted meg lehetne úszni 20%-kal olcsóbban a bérezést, szerinted mégis ki a túró alkalmazna férfiakat munkára? “Hú, az a csaj tudná nekem vinni az irodát havi 220 nettóért, dehát az ott meg egy pasi, alkalmazom inkább őt 275-ért” És szerinted honnan jönne össze az a 20%? A világ túlnyomó része bértábla alapján kapja a fizetését, és abból SEHOL nincs külön verzió férfiakra és nőkre.
  Nézd meg jobban azokat a nyomorult szólamokat, amit a feministák nyomatnak. Konkrétan sehol sem merik kijelenteni, hogy “azonos beosztásban, azonos képzettség mellett, azonos munkaórában”. Okkal, mivel KIZÁRÓLAG arra van lobogtatható statisztika, hogy MINDEN dolgozó állampolgárt összevetve hogy alakulnak az ilyesmik.

 16. 16

  bjeela

  Az előbbi stimmel, de ezt ne vágd a Fetyke képébe, mert ahogy egy skandináv közmondás is tartja: “Amikor a vak viszi a nyomorékot, mindkettő előrébb jut.” És ez az óvatosság és tapintat még akkor is helyénvaló, ha a dánok szerint “Ne szégyelld kimondani, amit nem szégyellsz gondolni!”

  Ami az utóbbi felvetésedbe burkolt óhajodat illeti, fájdalom, de nem tudok megfelelni az elvárásaidnak, mert óh, jajj, hetero vagyok. De remélem megtalálod, akire vágysz, mert ahogy azt a dán közmondás is tartja: “Megérdemli az édest, aki megízlelte a keserűt.”

 17. 17

  Caselele

  Amennyiben van tényleg ilyen kutatás akkor szépen a kutatást végző /ismerő embereknek feljelentést kell tenni, mivel EU-s jogba (a világ legtöbb országában is alapvető emberi jogba) ütközik a nem egyenlő bérezés. Nekem itt hibázik alapvetően az érvelésed, többiben igazad van.

 18. 18

  V-Speiche 413

  Bezzeg ha vmelyik szakmäban, mint pl a modellkedes vagy a porno többet keresnek a ferfi kollegäknäl, az nem böki a csörüket.

 19. 20

  bjeela

  Ne szomoríts el, hogy te is önkéntes rendőr vagy?! :D

 20. 21

  Bélabá a csótány

  Most azért mert villogót tettem a 2003-as citromsárga Swiftem-re?:=(

 21. 22

  bjeela

  Jaaa, neeem, inkább csak a buzulás miatt… ;)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team