Connect with us

Hír

Wilkerson, Berry, Liuget, Ajayi fémjelzi a legjobb elérhető szabadügynökök listáját

Mára már eléggé lelassult a szabadügynök-piac az NFL-ben, ami nyilván nem is meglepő, most a legnagyobb uborkaszezonban pedig nem is fog felgyorsulni, még csak érdeklődéseket sem hallunk a szerződés nélküli játékosok felől. Ez az edzőtáborig, talán annak közepéig sem nagyon fog változni, de azért rápillanthatunk, hogy kik a legjobb jelenlegi szabadügynökök a piacon.

A legjobb talán Muhammad Wilkerson (DT), akiről az utolsó hír az, hogy ittas vezetésért kapták el. Eric Berry (S) kapcsán nagy kérdés, hogy mi a helyzet a sérülésével, mert egészségesen még mindig a liga egyik legjobbja lehetne posztján, de az utóbbi két évben mindössze 3 meccsen volt bevethető. Corey Liugetről (DT) legutóbb áprilisban hallottunk, akkor a Jaguarsnál járt viziten, de nem lett az üzletből semmi. Jay Ajayi (RB) is szabadon igazolható egyelőre, azért ennél nyilván ő is jobb futó, de nem kapkodnak utána a csapatok.

Rajtuk kívül ki lehet emelni Michael Crabtreet (WR), Pierre Garcont (WR), Austin Seferian-Jenkinst (TE), Donald Pennt (OT) Jermey Parnellt (OT), Jermon Bushrodot (OT), Ryan Schradert (OT), John Sullivant (C), Nick Perryt (Edge), Tom Johnsont (DT), Manti Te’ot (LB), Derrick Morgant (LB), Morris Claiborne-t (CB), Tre Bostont (S), Glover Quint (S) vagy épp Matt Bryantet (K).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!