Connect with us

Hír

4 meccses eltiltás Bryantnek

Martavis Bryant, a Steelers másodéves elkapója, 4 mérkőzéses eltiltás elé néz tiltott szerek használata miatt. Le’Veon Bell és Maurkice Pouncey után Bryant a harmadik kezdő támadó, akit nélkülöznie kell a Steelersnek a szezon elején.

Bryant

A 2014-es draft 4. körében kiválasztott elkapó remek újonc idényt futott, 549 yard és 8 TD került a neve mellé úgy, hogy csak három mérkőzésen kezdett és mindössze tíz mérkőzésen lépett pályára. Igazi playmaker, statisztikáit mindössze 26 elkapásból hozta össze, vagyis 20.1 yardot átlagolt elkapásonként és minden harmadik (3,25) catch után touchdownt ünnepelhetett.

 

Eltiltásával (bár Bryant fellebbezett a döntés ellen) harmadéves csapattársa, Markus Wheaton lesz a Steelers második számú elkapója a szezon elején, ami nagyban növeli a játékos fantasy értékét. Ez persze aligha vigasztalja a Steelers fanatikusait, hisz Martavis nem csak a Patriots és a 49ers elleni mérkőzéseket kénytelen kihagyni (Bellel egyetemben), hanem a Rams elleni idegenbeli, valamint a Ravens elleni hazai meccseket is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!