Connect with us

Hír

Kendricks hosszabbított

A draft környékén arról szóltak a pletykák, hogy Mychal Kendricks, az Eagles belső linebackere a trade blockon van – tehát a csapat próbálta elcserélni -, ezért most kisebb meglepetésként írt bennünket, hogy szerződést hosszabbítottak vele. Négy éves hosszabbítást írt alá a játékos, amivel 2019-ig marad Phildelphiában. Ez alatt a négy év alatt $29 milliót kereshet melyből $16,4 millió garantált.

CNNfKnAU8AAZpL1

A garantált tartalom aránya talán soknak tűnhet, de összességében évi $7 millió körüli összeg egy ilyen jó linebackerért egyáltalán nem rossz üzlet. A sasok elég jól állnak ILB-ből, hiszen a veterán DeMeco Ryans mellé – aki egyébként a védelem vezére, Chip Kelly csak Mufasának hívja – idén megszerezték a Billstől Kiko Alonsót is, tehát minőség is mély is a merítési lehetőség Kelly mester előtt ezen a poszton.

 

Kendricks az egyik legatletikusabb játékos a posztján és ugyan volt egy kisebb sérülése tavaly, az utóbbi 16 meccsén 115 szerelést jegyzett, valamint összehozott 7 sacket, kikényszerített 5 fumble-t és két interceptiont is bezsebelt, így mondhatjuk, hogy a nagy játékok mestere.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!