Connect with us

Hír

Mi, merre, hány méter?

Mindenki túl van a kezdeti – remélhetőleg pozitív – sokkon, hogy kiléptünk a blog korlátai közül és teljesen saját weboldalt nyitottunk, most nézzük is meg, mit tud a kicsike.

11899274_10206679775928737_1022600744_o

Nyitóoldal:

A kiemelt részbe értelemszerűen a legfontosabb hírek és blogbejegyzések kerülnek majd, alatta pedig minden más cikk megtalálható időrendi sorrendben. Az átláthatóság kedvéért a híreket kék, a blogbejegyzéseket narancssárga, a fantasy focival foglalkozó írásokat pedig zöld kis címkével láttunk el.

 

A jobb talán legfontosabb és legérdekesebb feature-e a Válassz csapatot! rész, ahol egy logóra kattintva feljön minden, az adott csapattal kapcsolatos cikkünk. A jobb oldalon található még az archívum és a bejelentkező rész. Ez utóbbit azért ajánljuk mindenkinek, mert csak bejelentkezve érhetőek a tippjátékok (hamarosan), csak így tudtok nekünk cikket küldeni és csak így láthatjátok az FK! ligátokhoz tartozó fórumot. A regisztrációról a jelszót tartalmazó emailt a spam mappában keressétek! Profilképet a gravatar.com oldalon lehet állítani (ne kérdezzétek miért, ez a wordpress sajátossága).

 

A Kandallós bannert is itt találjátok, várunk mindenkit sok szeretettel a Kandalló Kézműves Pubban minden vasárnap este héttől. Full HD adás GamePassről eredeti kommentárral, ízletes burgerek és mennyei kézműves sörök várnak. Az aktuális heti műsorról a Facebook oldalunkon létrehozott eseményekben találsz információt, de majd a cikkeinkben is feltüntetjük.

OpenDoors_163

Pillanatkép a közös Super Bowl-nézésről. Reakciók a Butler-interceptionre.

Az egyes oldalakról a nyitóoldalra a fejlécre kattintással lehet visszatérni.

Hírek, Blog:

Ez eléggé magától értetődő, előbbire kattintva feljön minden hírünk, utóbbi alatt pedig minden blogbejegyzés. A blog menünek vannak almenüjei is, így rá lehet szűrni például csak a beharangozókra, összefoglalókra vagy épp a játékosportrékra.

 

Szurkolói Zóna:

Összegyűjtöttük – egy kivételével – Magyarország szurkolói oldalait és egy RSS feed segítségével megjelenítettük őket a Magyar NFL blogok menüpont alatt. Ne tessék megijedni, ha kicsit lassan tölt be az oldal, a 12 RSS behúzásához az átlagosnál kicsit több idő kell. Minden blog legfrissebb két cikke látható az oldalon és a fejlécre való kattintás is átvisz az adott szurkolói oldalra. A Küldj te is cikket! részben várjuk a Ti meglátásaitokat, véleményeteket akár a blog valamelyik kategóriájával, akár fantasy focival kapcsolatban, de híreket is írhattok, hátha kihagytunk valamit. Ezek moderálásra kerülnek, majd a Ti írtátok fül alá, illetve akár főoldalt is ékesthetik.

fe

Fantasy:

fantasy cikkek menüben az összes fantasyvel kapcsolatos írásunk megtalálható. Minden héten új Kérdezz-felelek  poszt kerül kiírásra, ahol tudtok tőlünk kérdezni, igyekszünk minél több kérdést megválaszolni, de ha esetleg mi nem is, biztosak vagyunk benne, hogy a segítőkész fantasy-guru olvasótábor segít majd ebben. Az FK! ligák játékosai számára kialakítottunk fórumokat, ahol az adott ligák tagjai beszélhetik ki a történéseket, tárgyalhatnak cserékről és hasonló dolgokról. Egy ligát csak az láthat, aki bejelentkezett az oldalra és akihez hozzárendeltük a saját ligáját. Igyekszünk ezeket mihamarabb megtenni, de ha regisztráció után egy fél nappal se látod a ligádat, akkor írj egy emailt nekünk a fuzovelkifele@gmail.com címre és orvosoljuk a problémát.

 

Játék:

Hamarosan elkészülnek a játékaink. Többes szám, mivel egyrészt a már évek óta megszokott tippjátékot folytatjuk új külsővel és megerősített háttérrel, másrészt pedig a tavaly a mobilapplikáción kipróbált versenyt is áthozzuk az oldalra. Ezek kialakítása zajlik, remélhetőleg a héten, de legrosszabb esetben jövő héten elkészülnek és akkor egy-egy próbakört is tudunk csinálni a szezonkezdet előtt.

 

Ha bármi hibát észleltek az oldal működése kapcsán, kérünk Titeket, hogy jelezzétek felénk.

Ezt megtehetitek emailben a fuzovelkifele@gmail.com címen, a bal alsó sarokban található kis spot.im ablakban vagy az új disqus kommentrendszerben. Sarkallnánk mindenkit a disqus használatára a posztok alatt, várjuk a ti véleményeiteket és a – nem troll – kérdéseitekre is nagyon szívesen válaszolunk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!