Connect with us

Hír

Peyton nem érzi az ujjait

Érdekes hír látott napvilágot a napokban, miszerint a Denver Broncos irányítója, Peyton Manning nem épült fel teljesen három évvel ezelőtti nyakműtétjéből és nem érez az ujjhegyeivel és valószínűleg soha többé nem is fog.

ENGLEWOOD, CO - SEPTEMBER 10: Denver Broncos quarterback Peyton Manning (18) licks his fingers during practice September 10, 2014 at Dove Valley. (Photo by John Leyba/The Denver Post)

kép forrása: denverpost.com

“Nem érzek semmit az ujjhegyeimnél. Őrület. Nemrég beszéltem egy orvossal, aki azt mondta, hogy ne számítsak arra, hogy valaha is visszatérnek. Két évig nagyon nehéz volt nekem, mert egy doktor azt mondta, hogy bármelyik nap felébredhetek és visszatérhet. Úgyhogy minden nap úgy keltem fel, hogy a mai lesz az a nap! Aztán sose volt az.” – mondta Manning.

 

Gondolhatjuk, hogy mennyire rossz lehet ez egy irányítónak, aki részben kezével keresi a kenyerét és mennyire fontos neki, hogy minél jobban érezze a labdát és ezáltal minél pontosabb passzokat adjon. Ennek ellenére nem volt észrevehető ez Manning játékán, főleg nem a 2013-as rekordokat döntögető szezonjában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!