Connect with us

Hír

“Többször is próbálkoztam öngyilkossággal”

Jonathan Martin tegnap a legnagyobb közösségi felületen keresztül írt egy hosszabb bejegyzést (amit három kép formájában a twitteren is közölt), melyben a saját hátteréről, a profi futballról és minden olyan dologról írt, ami miatt kirekesztettnek érezte magát.

A kép forrása: cbssports.com

A kép forrása: cbssports.com

A legmeghökkentőbb talán az a rész, melyben beismerte, többször is öngyilkossággal próbálkozott karrierjének Dolphinsos időszakában.

 

„A munkád miatt többször is megpróbálkozol az öngyilkossággal. A társadalom értékelése hatással van minden mozdulatodra és gondolatodra. Belemerevedsz a munkádba. Van, hogy 12, 14 vagy 16 órákat, de az is előfordulhat, hogy egyáltalán nem alszol. A túl sok ivás, a füvezés, mind elveszi a figyelmed a munkádra való koncentrációtól, attól a sporttól, amivel gyermekkorod óta kapcsolatban vagy és ragaszkodsz is hozzá.”

 

Elmondja azt is, hogy gyermekkorában sosem fogadták be sem a fehér, sem a fekete társai. A feketéknek nem volt eléggé fekete, a fehéreknek nem volt eléggé fehér. Ez az elfogadási probléma mindig is jelen volt Martin életében, így a Miami öltözőjében is. A mellett, hogy állandóan azt kellett hallgatnia, hogy „nem elég fekete”, sokszor emlegették úgy is, hogy „a furcsa srác, aki fehérként viselkedik.”

 

A teljes bejegyzés itt olvasható.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!