Connect with us

Hír

Wilson csodaszert talált

Russell Wilson, a Seattle Seahawks Super Bowl-győztes és vesztes irányítója úgy gondolja hogy a Reliant Recovery Water márkanévre hallgató ital előzte meg azt, hogy az NFC-döntőben az alábbi ütéstől ne legyen agyrázkódása.

Ez az ütés eléggé agyrázkódásosnak tűnik, szinte lefejezte őt Clay Matthews, azonban Wilsonnak át sem kellett esnie az NFL agyrázkódás procedúráján (ez azért eléggé meglepő), végigjátszotta a mérkőzést, majd a Super Bowl előtt sem kell limitált edzésmunkát végeznie.

 

Wilson azt mondja, ezt a Recovery Waternek köszönheti, amibe egyébként pénzt is fektetett. “Megütöttem a fejem a Packers elleni meccsen a rájátszásban, másnap pedig semmi bajom nem volt. A víz az oka.”- mondta Wilson. Az interjú közben az ügynöke, Mark Rodgers gyorsan közbevágott: “Hát, azt azért nem mondjuk, hogy erre orvosi bizonyítékunk is van”.

unnamed-13

A kiváló irányító a nanobuborékoknak tulajdonítja a termék sikerességét és azt mondja, hogy egy térdsérülésnél is sokat segített neki az ital. Mi nagyon szkeptikusak vagyunk a történetet illetően, de ha ti megvettétek, amit Wilson mond, akkor hamarosan rendelhető lesz a termék az Amazonról, egyébként pedig itt találjátok a Recovery Water honlapját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!