Connect with us

Hír

Weeden a király

Jerry Jones kicsit túlságosan sokat gondol új kezdő irányítójáról. Egy rádióműsorban beszélt arról, hogy Brandon Weeden tökéletesen tudja helyettesíteni Tony Romót:

 

“Gyönyörűen tudja dobni a labdát. A dobómozdulata, a karja, igazából nem láthatunk nála jobban megáldott irányítót erő, pontosság és minden más szempontból. Ha alapjában véve fel tud készülni, beszállni, kivitelezni és a fejét a helyén tartani, nagyon jó érzéseim vannak Weedennel kapcsolatban.”

brandon-weeden.vresize.1200.675.high.33

 

Mi nem gondolunk ennyit Weedenről, a valaha volt legidősebb első körös választottról (28 éves volt, mikor a Browns a 28. pickkel őt húzta), szerintünk nagy visszaesés lesz Romóhoz képest és nem lesz egyszerű dolga, hogy rájátszásba vezesse a 2-0-val kezdő Cowboyst.

 

A 2012-es draft első körös irányítója két szezont töltött Clevelandben és 71,8-as passer ratinggel, 23 TD-vel és 26 interceptionnel zárta ottani karrierjét. Dallasban tavaly 5 meccsen játszott, 24/41 sikeres passz, 303 yard, 2 TD és egy intercpetion került a neve mellé. Múlt vasárnap az Eagles ellen Romo sérülése után minden passzából elkapás lesz, habár már szinte garbage time-ban szállt be a csatába.

 

A Cowboys trade-elt tegnap éjjel Matt Casselért, aki – miután megtanulta a playbookot – akár versenyezhet is a kezdő posztért, de egyelőre Weedennel készül a ‘Boys.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!