Connect with us

Hír

A. J. Green is csatlakozott a 70-esek klubjához

Demaryius Thomas, Julio Jones és Dez Bryant után A. J. Green is hosszabbított. A Bengals és a játékos egy 4 éves szerződéshosszabbítást írt alá 60 millió dollár értékben. Ezt kiegészítve Green újonc szerződésének utolsó évével egy 5 éves 70 milliós kontraktusról beszélhetünk.

aj-green-catch

Green a 2011-es draft 4. választásával került Cincinnattibe, ahol 4 év alatt 4874 yardot és 35 TD-t ért el, minden szezonban 1000 elkapott yard fölé és Pro Bowlba jutva. Nem volt kérdés, hogy az ő eseteben is Dez Bryant és D. Thomas július 15 előtt megkötött 5 éves, 70 milliós szerződése volt a kiindulási pont, majd Julio Jones szintén 5 éves, 71.25 millió dolláros szerződése árazta be végleg a top elkapó pozíciót.

 

Green legalább ekkora szerződésben reménykedett, de a csapat és a játékos elképzelései között a kezdetekben nagy volt a szakadék. Ennek ellenére folyamatosan hangoztatta, hogy minden probléma nélkül kitölti a rookie szerződését, nem kell holdoutra vagy bármi másra számítani. Szerencsére erre nem került sor, Marvin Lewis pedig nem is győzte dicsérni ezért a hozzáállásért:

 

“A. J. remekül kezelte a helyzetet. Állandóan megy a spekuláció, de A. J. megmaradt önmagának. Megmutatta, mennyire is érett játékos.”

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!