Connect with us

Hír

A Pats hosszabbított Solderrel

A bajnoki címvédő egy két éves, 20,62 millió dolláros szerződéshosszabbítást kötött a kezdő baloldali tackle-jével, Nate Solderrel.

New England Patriots tackle Nate Solder scores against Indianapolis Colts inside linebacker D'Qwell Jackson (52) on a 16-yard touchdown pass from quarterback Tom Brady during the second half of the NFL football AFC Championship game Sunday, Jan. 18, 2015, in Foxborough, Mass. (AP Photo/Matt Slocum)

Soldert a 2011-es draft első körének 17.  választásával szerezte meg a Patriots. Újonc szerződése értelmében 8,21 millió dollárra volt jogosult, a 2015-ös opciójával (7,4 millió) és a 20,6 milliós hosszabbítás értelmében 2017-ig 28 milliót fog keresni. Ezzel “csak” a 9. legjobban kereső LT lesz a ligában, ám az összeg szinte teljes egészében garantált. A szerződés tartalmazza azt a kitételt is, hogy a Patriots nem rakhatja rá a franchise vagy a transition taget a szerződés lejártakor.

 

Solder a tavalyi, Super Bowl győzelemmel végződő szezon összes meccsén kezdőként lépett pályára és a Colts elleni AFC döntőn az első elkapott TD-jét is megszerezte. A szezon után hererákkal diagnosztizálták, de szerencsére nem volt áttét, és az érintett testrész eltávolítása óta teljesen egészséges.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!