Connect with us

Hír

Alakulnak a keretek

Ma este 10 óráig kell 53 fősre szűkítenie a csapatoknak az eddigi 75 fős kereteket. Nyilvánvaló a tény, hogy ezen időszak alatt rengeteg játékos repül jelenlegi csapatától, de nem csak a cutolások jellemzők ilyenkor, hanem a csapatok közti cserék. Az alábbi cikkben a jelentősebb mozgásokat igyekszünk figyelemmel követni. A cikk folyamatosan frissül az aktuális történésekkel, este sok mozgás várható.

 

Trade-ek:

 

Péntek:

– Mint már korábban írtunk róla a közösségi oldalunkon az Atlanta Falcons a támadófalát igyekezett megerősíteni Andy Levitre-vel, akiért egy 2016-os hatodik és egy 2017-es kondícionális picket adott a Tennesse Titansnek. Ezzel a cserével a Falcons átvette Levitre megaszerződését is. 2013-ban ugyanis egy hatéves, 48,6 millió dolláros szerződést kötött a Titansszel. Ez mostantól az Atlantát terheli.

 

– Minden bizonnyal Tim Tebow lesz a Philadelphia Eagles harmadik számú irányítója (kivéve, ha csak 2 QB-t tartanak meg), ugyanis a csapat elcserélte az Arizona Cardinalshoz Matt Barkley-t egy hetedik körös draftcetliért cserébe, melynek feltétele, hogy legalább hat meccsen szerepel a Cardinals keretében.

Update: Tim Tebow kivágva! Bővebben lentebb

Szombat:

– A Pittsburgh Steelers elcserélte a punter Brad Winget a New York Giants csapatával, egy 2016-os kondícionális pickért cserébe.

 

– Az Indianapolis Colts megszerezte az Oakland Raiders linebackerét, Sio Moore-t egy hatodik körös dratpickért cserébe.

 

-A Ravens elcserélte draftolatlan szabadügynök centerét, Nick Eastont a 49ers csapatához egy kondícionális pickért cserébe. Easton a Harvardra járt és elég jól játszott az előszezonban. A 9ers nem áll jól center poszton, a tavalyi kezdő Kilgore a PUP listán van jelenleg.

 

– A Seahawksnál Kam Chancellor továbbra is holdoutol, így a Chiefstől megszerezték egy ötödik körös draft cetliért cserébe a safety Kelcie McCrayt.

 

Cutok:

 

Péntek:

– A New York Giants elküldte a csupa izom punterét, Steve Weatherfordot. A játékos tagja volt a legutóbbi bajnokcsapatnak és fizetése miatt kellett távoznia. 2015-ben és 2016-ban is több, mint 3 millióval terhelte volna az Óriások számláját.

– San Francisco 49ers: Darnell Dockett 10 évet töltött a Cardinalsnál, majd az idei holtszezonban került a 49ershez, akik $2 millió garantált összeget adtak a védőfalembernek. Ez könnyen jelentheti a játékos karrierjének végét is.

 

– A Buffalo Bills megvált a Geno Smith-t harcképtelenné tevő IK Enemkpalitól.

 

– Tampa Bay Buccaneers: Da’Quan Bowers volt a Kalózok 2. körös választása 2011-ben, de 50 mérkőzésen csak 7 sacket sikerült szereznie, gyakran volt sérült, valamint a liga tavaly egy meccsre eltiltotta tiltott szerek használata miatt.

 

– A Houston Texans kivágta a tavaly a 3. körben elhozott Louis Nixt. A fiatal defensive tackle a class legtehetségesebb játékosa volt, de komoly sérülései miatt kérdéses volt a tartóssága. Tavaly egy mérkőzést sem játszott és úgy fest, a Texansnál nem láttak arra utaló jeleket, hogy még valaha is hasznos játékos lehet belőle.

 

– Miami Dolphins: Josh Freemannek Miamiban sem volt maradása. A 2009-ben az első körben kiválasztott irányítónak voltak szép évei, 2010-ben 25 TD mellé csak 6 INT párosult, de 2011-ben is 27-17 volt az arány. Sajnos fejben nem volt rendben, összeveszett Greg Schianoval és kikerült a kezdőből. Ezek után sem a Vikingsben, sem a Giantsben és most a Dolphinsban sem tudott megmaradni.

– Az Atlanta Falcons kivágta Rex Grossmant és TJ Yatest is. Egyik irányító sem tudott maradandót alkotni, bár ezzel a döntéssel jelenleg nincs Atlantában NFL tapasztalattal bíró irányító Matt Ryan mögött.

 

Szombat:

– A szombati napot a Giants kezdte meg komolyabban, előbb a fullback Henry Hynoskit, majd a rúgó Chris Boswellt és az elkapó James Jonest is kivágták. Hynoski egy elég jó fullback, azonban a tavalyi sémaváltás miatt feleslegessé vált.

 

– A Jets megvált Matt Flynntől és Jason Babintől is. Flynnaz utóbbi 3,5 évben 6 csapatnál járt, 5 meccsen volt kezdő, 498 snapet játszott és ezalatt $15,59 milliót keresett. Ez playenként $31,305, ezt egész egyszerűen felháborítónak tartjuk.

 

– Az Eagles kivágta Tim Tebowt kisebb meglepetésre, miután tegnap elcserélték Matt Barkleyt Arizonába. Kelly így végül csak 2 QB-t tart a rosteren, Bradfordot és Sanchezt. Ennek az az oka, hogy nagyon jó a keret mélysége Philadelphiában és nem akart Tebownál nagyobb tehetségeket elpazarolni.

 

– A Bengals elbocsátotta a védőfalember Devon Stillt, aki kicsit a lánya, Leah miatt is híres, akinél negyedik stádiumban lévő rákot diagnosztizáltak tavaly és elég nagy médiaszenzációt csináltak belőle, folyamatosan posztolta Still a különböző közösségi média oldalakon (az NFL Network és az ESPN is elég sokat foglalkozik velük), hogy mi a helyzet a lányával, aki mellesleg jobban van már, március óta rákmentes. A Bengals fizeti Devon és Leah Still egészségbiztosítását a következő 5 évre, nemes gesztus ez tőlük.

 

– A Patriotsnál Jonas Gray került lapátra.

 

– A Seahawks kitette Will Blackmont, így az ötödik körös újonc Tye Smith kaparinthatja meg a kezdő slot corner posztot.

 

-A Chargers megvált kezdő rúgójától, Nick Novaktól helyét az draftolatlan újonc, Josh Lambo veszi át.

 

–  Bills megszabadult Matt Casseltől, így Tyrod Taylor mögött EJ Manuel lesz a backup.

 

– A Tennessee Titans kivágta Hakeem Nickset, a Giants 2009-es első körös választottját, aki Super Bowlt is nyert már. Ez az újonc Dorial Green-Backhamnek lehet jó hír.

 

– A Patriots meglepetésre kivágta Reggie Wayne-t, akinek 450.000 dollár garantáltat fizettek leigazolásakor. Állítólag a klasszis elkapó kérte elbocsátását. Állítólag azért kérte ezt, mert a munkakörnyezet túl kemény volt, nem volt élvezetes. Azt nem csodáljuk, hogy Bill Belichick mellett nem lehet nevetgélni.

bill-belichick

– HARD KNOCKS SPOILER: A sorozatban sokat mutatott két játékos, Charles James és E.Z. Nwachukwu sem élte meg a Texans 53-as keretét. A Texans emellett IR-re tette a harmadik számú irányítóját, a tavaly draftolt Tom Savage-et is.

 

– A Hall of Famer Chris Carter fia, a szintén elkapó Duron Carter nem tudott megragadni a Colts elkapókkal teli rosterén, így most csapatot kereshet magának.

 

– A Dolphins újonc punterrel és újonc kickerrel vág neki a szezonnak, hiszen most kivágták Caleb Sturgist is, így a draftolatlan Andrew Franks fogja a mezőnygólokat és az extra pontokat rugdosni.

 

– A Cardinals kivágta az irányító Logan Thomast, így Matt Barkley lesz a csapat harmadik irányítója.

 

– A Raiders kivágta az egykori első körös Christian Pondert, így Derek Carr egyetlen cseréje Matt McGloin lesz. Ponder iránt az Eagles érdeklődik állítólag, akár ő kerülhet Tebow helyére.

 

– A Saints kitette a tavalyi második körös cornerét, Stanley Jean-Baptiste-ot. Nagy reményekkel várták a magas CB-t, azonban nem lett belőle egy Sherman.

 

– Az idei supplemental drafton egyetlen játékos kelt el, az offensive tackle Isaiah Battle, akit most a Rams el is küldött.

 

– A Browns megvált idei negyedik körös választottjától, az elkapó Vince Mayle-től, ezzel ő lett a legmagasabb draft pick a 2015-ös classból, akit kivágtak.

 

Ezek voltak a nevesebb kivágások, a csapatok megkapták a waiver listát és vasárnap 18.00-ig lehet bedni kérelmeket, a Buccaneers választ először. Addig is olvassátok el cikkünket a három legérdekesebb játékosról, akiknek folytatódik az álmuk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!