Connect with us

Hír

Aldon Smith a Raidersben!

A Raiders leigazolta az elképesztően tehetséges, de legalább ugyanannyira balhés Aldon Smith-t. A szerződés részletei még nem ismertek (vélhetően egy év), ahogy a játékosra váró eltiltás mértéke sem (a várakozások szerint minimális lesz), ennek ellenére már most bomba igazolásnak tűnik a dolog, vasárnap mindenképp játszani fog.

SAN FRANCISCO, CA - OCTOBER 7: Linebacker Aldon Smith #99 of the San Francisco 49ers tries to amp up the crowd before a snap by the Buffalo Bills in the first quarter on October 7, 2012 at Candlestick Park in San Francisco, California.    (Photo by Brian Bahr/Getty Images)

A 2011-es draft első körének 7. választásával hozta el Smith-t a 49ers, ahol újoncként 14 sack-kel mutatkozott be. Második szezonjában 16 meccsen 19.5 zsákolás került a neve mellé, eddigi karrierje során 50 meccsen 44-szer vitte földre az ellenfelek irányítóit. Nem is a teljesítménnyel vagy a kvalitásaival volt probléma, hanem a pályán kívüli ügyeivel.

 

Háromszor fülelték le tiltott, tudatmódosító szerek használatával (marihuána, alkohol), elkapták illegális fegyverbirtoklásért, őrizetbe vették, mert egy reptéren azzal próbált viccelni, hogy bomba van nála, legutóbb pedig (cserbenhagyásos) rongálásért vették elő. Utóbbi volt az utolsó csepp a pohárban, a 49ers megvált a klasszis pass rusherétől. A balhés játékos így szabadügynökként került a Raidershez, ahol Khalil Mack-kel kiegészülve az NFL egyik legbrutálisabb passzsiettető duója állhat össze.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!