Connect with us

Hír

Botrány botrány hátán a Redskinsnél

Hol is kezdjük? Nyilvánvaló tény, hogy a Washington Redskins háza táján közel sincs minden rendben. RGIII helyzete rányomja a bélyegét a csapat moráljára, mindenki frusztrált, erre jön DeSean Jackson és az GM felesége a saját, nevezzük nevén: ostobaságaival.

NEW YORK, NY - JANUARY 29:  NFL player DeSean Jackson attends the Airbnb Super Suite at Roc Nation Sports & Airbnb's "Welcome To New York" event at 40 / 40 Club on January 29, 2014 in New York City.  (Photo by D Dipasupil/Getty Images for Airbnb)

Photo by D Dipasupil/Getty Images for Airbnb)

De kezdjük az egészet Robert Griffinnel. Kikerült a kezdőből, mindenki bustnak könyveli el, a kivágásáról és elcseréléséről is napról napra érkeznek a hírek. Nincs tehát jó állapotban és nyilván nem ért egyet a helyzettel. Vannak így mások is, egy lelkes szurkoló hangot is adott a véleményének az egyik közösségi felületen, hogy mennyire sajnálja RGIII-at, hogy nem ezt a bánásmódot érdemli, hisz a sérülésekről nem tehet, még mindig egy példaértékű ember. Ezzel együtt a csalódott rajongó lehúzza a Redskins menedzsmentjét, a tulajdonostól kezdve az edzői stábig, hogy elpazarolják a remek tehetségeket, hiú reményeket keltenek az emberekben, miközben csak a profitot tarják szem előtt. Kemény szavak, bizonyos szempontból igazak is, RGIII be is like-olta.

RGIII

Nagyon buta és amatőr hiba volt. Persze az eset után jött a hivatalos Griffin reakció, melyben elmondja, hogy mióta ilyen fokozott figyelem övezi, nem nagyon használja a média felületeit. Helyette gyakornokok viszik, pontosabban segítenek vinni a hivatalos oldalait. Véleménye szerint a posztot, amivel természetesen egyáltalán nem ért egyet, is az egyik Redskins gyakornok like-olta be. Kérdéses az állítás hitelessége, de még így sem ez az utóbbi idők legnagyobb Redskins baklövése.

 

DeSean Jackson, aki sérült válla miatt kénytelen pár mérkőzést kihagyni, azt gondolta, mond valami bölcset. Instagramján kitette az alábbi képet, mely szerint “Az a nő, aki tudja, hol a helye, soha nem veszíti el az állását”.

Desean

Ehhez aligha kell kommentárt fűzni, bár nem kizárt, hogy D-Jax megérzett valamit és burkolt üzenetet próbált küldeni Scot McCloughan feleségének. Jessica McCloughan ugyanis szolidan kiosztotta az ESPN riporternőjét, Dianna Russinit, aki mindössze beszámolt arról, hogy RGIII miatt széthúzás van a csapaton belül. Az asszony így kommentálta az értesüléseket:

 

“Meséld el kérlek (Dianna), hány embert kellett lesz*pnod, hogy megkapd a sztoridat? És előtte vagy utána röhögtek ki?”

 

Ez egy GM, a csapat második legrangosabb emberének a felesége. Jessica ráadásul elismerte, hogy ő írta a tweetet és természetesen bocsánatot kér, hiszen a vád “megalapozatlan és helytelen volt” és “mind az ESPN-t, mind a riportereit rendkívül tiszteli”. Igaz, Dianna Russinit névleg nem említette, tehát konkrétan tőle nem, csak úgy általánosságban kért bocsánatot. Így indul neki a Redskins a szezonnak.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!