Connect with us

Beharangozó

Chiefs @ Packers

packers-chiefs

A harmadik forduló hétfő esti rangadóját a Chiefs játssza a Packersszel, akik ellenkező előjellel érkeznek a Lambeau Fieldre, hiszen a Packers rangadót nyert meg, addig a Chiefs rangadót vesztett el a második körben.

 

Packers offense vs Chiefs defense

 

Aaron Rodgerst nem könnyű megállítani, főleg ha féloldalas a secondaryd. Az újonc Marcus Peters parádézott az első két körben, a túloldalról viszont nagyon hiányzik Sean Smith (4 meccses eltiltást kapott befolyásolt állapotban történt vezetésért), mivel Jamell Flemming valami elképesztően borzasztó játékkal rukkolt elő. A-Rod feltehetőleg rá fog játszani a találkozó folyamán, így ma se lesz jó napja a srácnak. Davante Adams kisebb sérülése ellenére vállalta a játékot, ahogy Eddie Lacy is, akit Starks fog tehermentesíteni. Kulcsszerep hárul a Seahawks ellen pocsékul teljesítő tackle-párosra, Barclayre és Bakhtiarira, akik bekerültek a második forduló legrosszabb csapatába a PFF-nél. Ellenük a félelmetes Justin Houston – Tamba Hali duó fog vitézkedni, meglátjuk hányszor sikerül valódi nyomást helyezni Rodgersre.

092315-6-NFL-CHIEFS-OB-PI.vadapt.620.high.43

 

Chiefs offense vs Packers defense

 

A rövid passzok és a nem-elkapóknak adott TD passzok király most ismét előveheti futóját és tight endjét, hiszen a Packers belső linebackerei nehezen fogják felvenni a versenyt Charlesszal és Kelcével. Charlesban éghet a bizonyítási vágy, hiszen múlt héten rajta ment el a Broncos elleni csoportrangadó, jó meccset várok tőle a pocsék támadófala ellenére is. A sajtfejek futás elleni védelme alapvetően nem mondható jónak, de múlt héten a Seahawks ellen remekül állították meg Marshawn Lynchet, ez mindenképp bizakodásra ad okot a csapatnál.

otkwiml125

 

Összességében továbbra se fogadok egy Aaron Rodgers vezette csapat ellen, de sokkal szorosabb meccsre számítok, mint azt a legtöbben teszik.

 

A mai – játékon kívüli – bold predictionöm pedig a következő: A két irányítóval kapcsolatban egy-egy statisztikából elegem van már, remélem megszakad mindkét sorozat, tehát Aaron Rodgers dob interceptiont a Lambeau-n (Marcus Petersnek), Alex Smith pedig végre ad TD-passzt egy elkapónak (Jeremy Maclinnek).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!