Connect with us

Hír

Jimmy Graham is elégedetlen

Igaz, ő nem a fizetése miatt. Az elsősorban a rá, a remek elkapó kvilátásaira épített Saints offense után most ott van Seattle-ben, egy futásorientált csapatban és szenved. A Packers elleni mérkőzésen kereken egy elkapása volt 11 yardért, összesen 7 elkapással áll 2 mérkőzés után, aminél 12 TE és 13 futó tudott jobbat felmutatni.

graham

www.givemesport.com

“Hogy Graham frusztrált a teljesítménye miatt? Azt hiszem igen” – mondta Pete Carroll. “Ő egy igazi küzdő, aki mindig akarja a labdát és mindent megtenne, hogy győzelemhez segítse a csapatát”

 

Carroll elmondása szerint a negyedik negyedben több játékot is akart hívni Grahamre, de Wilson véleményes INT-je után erre nem volt lehetőség. Ez azért érdekes, mert a Saintstől érkezett TE szemmel láthatóan nem Wilson kedvence. A két TE-es felállások zöménél az irányító inkább Luke Willsont kereste még akkor is, ha az double coverage-ben volt, ellenben az egy az egyben lévő Grahammel. Attól sem lehet elragadtatva a TE, hogy 3&10-nél blokkolni küldik be (amit egyébként viszonylag jól old meg) és a nálánál 20 cm-rel és bőven limitáltabb elkapótehetséggel rendelkező Doug Baldwinra hívnak játékot. Összességében tehát használják mindenre, csak első számú elkapónak nem.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!