Connect with us

Beharangozó

MNF beharang #2

A második heti hétfő éjszaka talán kevesebb izgalmat ígér, mint az első, azonban így is kialakulhat egy érdekes mérkőzés a Jets és a Colts összecsapásából. Múlt héten a Colts csúnya verésbe szaladt bele a Bills ellen, a Jets pedig viszonylag könnyen lépett át a Brownson, így ellentétes előjellel érkeznek a második körre.

08-07-14jets_colts_pre_w

 

A Colts futásai nem meglepő módon nem mentek a Bills ellen, hiszen a gyenge támadófaluk nézett farkasszemet a Bills remek védőfalával. A Jetsnél sincs gond ezen a téren, így Gore-tól nem várok jó meccset. Ahol a Jets sokkal gyengébb a Billnél, az a pass rush, így Lucknak azért könnyebb dolga lehet kissé, több ideje lesz passzolni. A secondary viszont erősebb New Yorkban még Cromartie kiesésével is, így – főleg ha T.Y Hilton nem tud játszani – nehéz dolga lesz az elkapóknak az elszakadásban.

 

A túloldalon sokkal könnyebben fog menni a futójáték, Ivorynak jó napja lehet a gyenge Colts védelem ellen. Fitzpatrick is teljesen jól játszott a Browns ellen, ahol Brandon Marshall volt a nyerőembere, azonban most neki is nehéz dolga lesz Vontae Davis ellenében. Ez lehet az egyik kulcsa a mérkőzésnek, ha Marshall sokszor meg tudja verni a kiváló CB-t, akkor lehet keresnivalója a New York-i gárdának.

marshall2

 

A Jets jól fel van építve, hogy nyerhessen a Colts ellen, azonban nehéz elképzelni, hogy 0-2-vel nyissa az évet a tavalyi AFC-döntős. A zöldeknek le kellene másolni volt edzőjük múlt heti produkcióját, kreatívan nyomást helyezni Luckra és hibákra kényszeríteni, támadó oldalon pedig minél többet és minél eredményesebben futtatni a labdát.

 

Ha nem Luck lenne a Colts irányítója, akkor könnyen lehet, hogy vereséget jósolnék nekik, azonban ő annyira sokat számít, hogy mindenki a csikókat tartja esélyesebbnek a szerkesztők közül. A hétvége eseményeit tekintve azonban én már nem lepődök meg semmin…

week2mnf

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!