Connect with us

Hír

Owens visszatérne

Dez Bryant lábfeje ugyebár eltört és körülbelül 10 hetet ki kell hagyni, így egyik elődje szeretne a helyébe lépni. Terrell Owens a Rich Eisen Showban mondta el, hogy szólt az ügynökének, hívja fel a Cowboys vezetőit és tudassa velük, hogy elérhető, amennyiben igényt tartanak a szolgálataira.

121408+Cowboys+v+Giants+Terrell+Owens

 

Owens szerint Romo sérülése is részben azért történt, mert egyik elkapója hibázott és egy tapasztaltabb WR megakadályozta volna a kulcscsonttörést. Owens – aki Hall of Fame választásra felterjesztett 108 jelölt egyike – nem a épp a legjobb hangulatban hagyta el Dallast, mondott rossz dolgokat Romóról és Wittenről is, de ezt már maga mögött hagyta és 41 évesen is szívesen visszatérne a pályára. Az elkapó 2010 óta nem játszott az NFL-ben é legutóbb Randy Moss iránt sem volt túl nagy érdeklődés ilyen téren, így valószínűtlennek tartjuk visszatérését, habár szívesen megnéznénk, hogy mire képes a veterán.

 

T.O. három évet töltött Dallasban 2006 és 2008 között és mindegyik évében 1000 elkapott yard fölé került és 38 touchdownt szerzett. Karrierje során 1078 elkapással (6. valaha volt legtöbb), 15 934 yarddal (2.) és 153 touchdownnal (3.) rendelkezik.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!