Connect with us

Hír

RG3 és Kirk Cousins viszonya végleg megromlott

Jobban áll a Redskins, mint azt előzetesen várni lehetett, hisz simán megverték a Seahawkst legyőző Ramst és 1-1-gyel jelenleg másodikok a csoportban. Ugyanakkor az öltözőben továbbra is fagyos a hangulat, az egykori 1/2-es Robert Griffin és az ugyanabban az évben cserének elhozott Kirk Cousins nem beszélnek egymással, sőt, egy szobában sem képesek egyidejűleg tartózkodni. Legalábbis ezt állítja Jason Cole, a Bleacher Report riportere.

rg3

 

Cole szerint “a problémát RG3 okozza, aki egyszerűen senkivel sem tud kijönni. Problémái voltak a támadó-falemberekkel, az edzői stábbal és egyszerűen teljesen izolálta magát a csapat többi tagjától. Ez megmutatja, hogy mennyire híján van a vezetői képességeknek és annak, hogy megszerezze és megtartsa a kezdő irányító pozíciót”.

 

Azzal lehet vitatkozni, hogy RGIII rendelkezik-e vagy sem vezetői képességekkel. A mentalitásával és a hozzáállásával aligha vannak problémák sőt, vélhetően ez (amikor nem volt hajlandó lejönni a pályáról Seahawks elleni PO meccsen) vezetett a jelenlegi vesszőfutásához és maga Cousins is dicsérte őt a profi hozásállásáért. Ugyanakkor az is tény, hogy a Redskins háza táján nagyon nincsenek rendben a dolgok, kezdve a legfelsőbb köröktől. Rossz és ostoba döntések sorozata, pedig a váltás jelen állás szerint mindkét félnek csak előnyére válna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!