Connect with us

Hír

T-Rich is munkanélküli

Trent Richardson sem élte meg az első keretszűkítéseket, a Raiders lapátra tette a hatalmas bust futót. Richardson az Alabama Egyetemen parádés volt, sokan a legjobb futó prospectnek tartották Adrian Peterson óta, a Browns pedig a 2012-es draft harmadik választási jogával meg is kaparintotta őt. Első szezonjában 15 mérkőzésen volt kezdő és 11 futott, illetve 1 elkapott TD-vel és összesen 1 317 yarddal zárta a szezont.

Alabamában még ment neki…

Az újonc éve után a játékostársai a 71. legjobb játékosnak választották a ligában. Ez azért nem semmi teljesítmény és ekkor úgy nézett ki, hogy remek karrier áll előtte. A 2013-as szezonban 2 mérkőzés után, szeptember 8-án a Colts egy első körös draftcetlit kínált Richardsonért és a Browns ezt el is fogadta. Akkor többen hülyének nézték a barnákat, azonban később kiderült, hogy bőven ők jöttek ki jobban az üzletből.

 

A Coltsban majdnem két év alatt 29 meccsen játszott, ebből 20-at kezdőként vívott meg, azonban összesen 7 touchdown és 1 471 yard került a neve mellé, futásonkénti átlaga 2,9 és 3,3 volt. Ez még nem mondja el a teljes történetet, hiszen rendkívül nagy lyukakat nem látott meg, folyamatosan rossz döntéseket hozott, egyszerűen csak pocsék teljesítménnyel rukkolt elő.

A Colts ki is vágta, majd idén a Raiders adott neki még egy esélyt és adtak neki $600 ezer garantált összeget is, ami azért meglepő volt. Nem vált be az oaklandi túra sem, kíváncsian várjuk, kap-e még esélyt bárhol T-Rich.

 

A 2012-es drafton egyébként a top 5 választás így nézett ki: Luck, RGIII, T-Rich, Matt Kalil, Justin Blackmon. Hárman közülük teljes bustok lettek. A Browns pedig az első körben Richardson mellett Brandon Weedent is kiválasztotta, plusz ebben az évben érkezett a supplemental drafton hozzájuk Josh Gordon, ez aztán a remek draftolás mintapéldája.

CNyV_vcVEAArEeR

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!