Connect with us

Hír

Kiakadtak Joseph Randle-re

Az edzők általában szeretik, ha egy játékos ég a bizonyítási vágytól. Persze van az a szint, ami után ez már kellemetlen és úgy néz ki, Dez Bryant szerepét Joseph Randle vette át Dallasban, igaz, más értelemben.

randle

 

A hétvégi Saints elleni mérkőzésen futójátékot hívott a Cowboys közel a gólvonalhoz, ám a fal megállította Randle-t, aki nagy igyekezetében megpróbálta fél kézzel elérni valahogy a célterületet. A labdát annak rendje és módja szerint ki is ütötték a kezéből, csak a szerencsén múlott, hogy elérte a vonalat. Ám Jason Garrett ennek ellenére sem volt boldog:

 

“Sikerült, nem is vitás” – mondta a Cowboys mestere. “Touchdownt szereztünk, mielőtt elveszítette volna a labdát. De erről beszéltünk már vele és a többi futóval is, hogy hogyan kell kezelni az ilyen szituációkat. Ez egy veszélyes játék, most sikerült, de mi nem ezt akarjuk csinálni ilyen szituációkban.”

 

Szerencsétlen Randle ezt meg is kapta az egész edzői stábtól, kezdve a támadófal edző Frank Pollacktól Gary Brow, a futók edzőjéig. Ráadásul volt már egy ilyen húzása a Falcons ellen is, és már akkor megkérték rá, hogy ilyet többet ne tegyen. De, hogy most nyomatékosítsák, nem kapott labdát ezek után az első félidőben, és azután is csak 4 alkalommal. Hiába szerzett TD-t, ez nem menti fel az alól, hogy nem engedelmeskedett az utasításoknak. Az már más kérdés, hogy a Cowboys végül elveszítette Randle nélkül a mérkőzést.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!