Connect with us

Hír

Sammy Watkins díváskodik

A Buffalo Bills elkapója, Sammy Watkins elégedetlen a neki passzolt labdák mennyiségével. Watkins és az ügynöke már a csapatnak is jelezték elégedetlenségüket, hogy ezzel a hozzáállással rossz játékosnak tüntetik fel az első kör 4. helyén kiválasztott elkapót.

watkins

 

“Legalább 10 labdára van szükségem, kell, hogy tízszer célba vegyenek. Erről beszéltünk az ügynökömmel. Megkerestünk pár embert, megpróbáltunk megmozgatni pár szálat, hogy ‘Hé, szükségem van passzokra. Jöttetek és ledraftoltatok engem és nem kapok passzokat. Ez a probléma’.”  nyilatkozta a The Buffalo Newsnak. “Rossz fényben tüntettek fel engem és saját magatokat is. Miért nem csináljátok úgy, mindkettőnknek jó legyen?”

 

Watkins drága húzása volt a Billsnek, két első kört is adniuk kellett a Brownsnak azért, hogy kiválaszthassák a class legjobb elkapójának tartott játékost. Az más kérdés, hogy Mike Evans, Odell Beckham és Kelvin Benjamin is sokkal produktívabb szezont zárt, mint az egykori Clemson sztár. Ráadásul alig másfél szezon alatt már hat alkalommal sérült meg, és hiába szeretne a pályán lenni, a játéka még egyáltalán nem biztos a Cincinnati Bengals ellen.

 

Azon a két meccsen, amikor pályára tudott idén lépni, összesen 10 alkalommal vette őt célba Tyrod Taylor, ami Percy Harvinnal és Charles Clay-jel holtversenyben a legtöbb a csapaton belül, de ő ennél többet akar. Szerinte, ha valakiért feltradee-lnek és első számú elkapónak hozzák, annak 15-20 targetet kellene kapnia, mint Julio Jones vagy Odell Beckham.

 

“Biztos, hogy minden mérkőzésen lenne 100 yardom és egy TD-m, ha 20 labdát kapnék”.

New York Jets Saalim Hakim (15) dives to tackle Buffalo Bills wide receiver Sammy Watkins (14) during the first half of an NFL football game Sunday, Oct. 26, 2014, in East Rutherford.  (AP Photo/Kathy Willens) ORG XMIT: ERU1

(AP Photo/Kathy Willens) ORG XMIT: ERU1

 

Watkins kifejtette, hogy amikor visszanézi a mérkőzések felvételeit, az esetek 90%-ában üresen van. Megérti, hogy ezek a srácok még fiatalok és szükségük van némi időre, hogy bízzanak benne és ha az egyszer bekövetkezik, akkor minden más lesz. Hozzátette:

 

“Ez dühít fel: amikor nem vesznek észre. Látom a filmen, hogy felém néznek, de egyáltalán nem vesznek észre. Ezért vagyok frusztrált. Amikor egy az egyben vagyok a védővel, passzolj nekem. Nem érdekel, mi van körülöttem. Nem érdekel, ha valaki más üresen van. Amikor egy az egyben vagyok, csak dobd nekem a labdát.”

sammy-watkins

 

Az alábbi gif jól mutatja, hogy azért nem feltétlenül jelent sikert, ha Watkins megkapja a labdát. A nagy önbizalom gyakran visszafelé sül el, és a fiatal elkapó eddig egyáltalán nem szolgált rá a vételárára, és nem feltétlenül azért, mert rosszul használják.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!