Connect with us

Podcast

FK! Podcast #8 Q&A

Eddigi podcastjaink során önkényesen választottunk témákat és akár akartátok, akár nem, a mi ízlésünknek megfelelő történésekről esett szó hosszabban (már ha hallgattok minket, amit nagyon remélünk). Ezúttal azonban rendhagyó, de valószínűleg nem egyedi módon arról szeretnénk beszélni, ami valóban titeket érdekel.

Következő heti podcastünk témáit és kérdéseit, így szeretnénk kicsit rátok, olvasókra bízni, – mivel ez elsősorban nektek készül  (meg persze azért hogy otthon saját hangunkra aludhassunk el) – hogy mikről is legyen szó. Természetesen mivel az időnk véges és ez mégiscsak egy NFL podcast, ezért a feltett kérdések közül nem biztos, hogy minden megválaszolásra kerül, de amennyiben módunk van rá igyekszünk minél több dologra kitérni.

 

 

Readers-questions

 

Itt a poszt alatt, ezért a következő 5 napban –egészen a podcast felvételünkig, jöhetnek a kérdések töménytelen mennyiségben. Szívesen válaszolunk bármilyen NFL témájú szakmai, kevésbé szakmai felvetésre, de akár fantasyval kapcsolatos kérdések is jöhetnek (akár még renningan Lionsos cukkolása is belefér, mivel nem lesz jelen). Egy dologra azonban szeretnénk felhívni a figyelmet. Tudjuk hogy fantasy kérdéseitek sora végtelen és rengeteg a bizonytalan tényező, de a podcast időpontja kedd, ezért a hétvégére vonatkozó kérdésekre egészen biztos nem kaptok választ, valamint a Manniget vagy Mariotát kezdessem a 8. héten kerüljétek, mivel ezek kevésbé érdekes témák (hosszabb távon akár jöhetnek kérdések, hogy kit tartsunk meg és kit ne, de ne korlátozódjon a világ a fantasyra, még ha nehéz is.)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!