Connect with us

Hír

Hisztis vagy elit?

Nem mindenkit nyűgöz le Odell Beckham Jr játéka. A Buffalo játékosai szerint ugyanis a másodéves sztárelkapónak a fejébe szállhatott a dicsőség, legalábbis a két csapat hétvégi találkozóján bemutatott viselkedése erre engedte következtetni a Bills játékosait.

 

Beckhamnek nem is nagyon ment a játék, mindössze 38 yardig jutott 5 elkapásból, a Buffalo játékosai elég jól levették a pályáról az elkapót, akinek be nem állt a szája a meccsen, végül pedig még az ökleit is elővette.

 

A Bills cornere, Stephon Gilmore így jellemezte: „Olyan ez, mint amikor a kistesóddal játszol, aki azért gurul be rád, mert erősebb vagy, mint ő. Ugyanilyen ő is. Egy primadonna, aki azt hiszi, hogy ő a világ legjobbja és senki nem tehet keresztbe neki.”

 

A linebacker Preston Brownnak is megvan a saját véleménye, akire egy Beckham ellen elkövetett unsportsmanlike conduct miatt dobtak zászlót és kapott csapata 15 yardos büntetést. Ő mondjuk nem csak Beckhamet vette elő, hanem úgy általában a teljes Giantset.

 

„Mindent megtettek a fújásért. Állandóan pofáztak, mindezt azért, hogy valahogy felhúzzanak minket. A szavak önmagukban nem tesznek semmit, de ha célzottak, akkor igenis sokat tudnak. Rengeteg kisebb ütés is jellemezte a játékukat.”

 

A safety Duke Williams, akit Beckham megütött a fentebbi play során, pedig egyszerűen gyávának nevezte.

 

„Egy ilyen sráctól azt várnád el, hogy egy tökös gyerek, de szerintem ez az ő játékának a része. Nekiáll kicsit pofozkodni, aztán elmenekül. De ez az ő dolga… A bíró szeme előtt ütött meg, majd a csapattársak mögé menekült. Egyszerűen elfutott, én meg ott álltam és gondoltam, hogy „Ez őrület.””

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!