Connect with us

Hír

Johnny és az alkohol ismét egymásra talált

Péntek este nyilvánosságra került, hogy hétfőn a Cleveland Browns másodéves irányítóját, Johnny Manzielt félreállította a helyi rendőrség, miután két szemtanú látta, hogy Johnny és barátnője Colleen Elizabeth Crowley egy járműben veszekedtek, majd ezt jelezték is a hatóságnak. Továbbá a rendőrségi jelentés szerint Manziel bevallotta, hogy a nap korábbi szakaszában ivott is.

johnny-manziel-and-colleen-crowley

Mind Manziel, mind Crowley beismerte, hogy veszekedtek, illetve azt is, hogy a korábban a nap folyamán alkoholt is fogyasztottak. Johnny beismerte, hogy ivott, de így sem haladta meg a véralkoholszintje az ittas vezetés alsó határát, így elkerülte a büntetést.

 

Crowley elmondása szerint Manziel beleverte az ablakba a fejét, mire a lány azonnal ki akart szállni az autóból. A Crowley karján talált horzsolás is feltehetően akkor keletkezett, amikor Johnny próbálta megakadályozni, hogy barátnője kiszálljon az akkor még mozgó járműből.

 

Crowley elmondta a rendőrtiszteknek azt is, hogy nem kívánja feljelenteni Johnnyt. Ezek után a pár Manziel autójával hagyta el a helyszínt.

 

Az ügyről a csapat GM-je, Ray Farmer is nyilatkozott:

 

“Ettől a helyzettől tartottunk. Komolyan vesszük az ügyet és aggodalmainkat meg is beszéltük személyesen Johnnyval. Ez a párbeszéd viszont köztünk marad, a továbbiakról pedig majd a maga idejében nyilatkozunk.”

 

Emlékezhetünk rá, hogy idén áprilisban Johnny bevonult a rehabra, ahonnan 10 hét elteltével remek állapotban jött ki, de úgy néz ki, az absztinencia eddig tartott. Kérdés, mekkora hatással lesz pályafutására ez az incidens, visszaesésnek vagy csak alkalmi botlásnak tekintik-e.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!