Connect with us

Hír

Lecsapott az NFL

Nemrég írtunk róla, hogy a liga megbüntette Cam Heywardot, a Steelers védőjét, mert az arcára írt Ironhead szóval tisztelgett rákban elhunyt édesapja előtt. Most pedig többek között Clay Matthews, Michael Bennett és Carlos Hyde kapta meg a maga számláját, igaz, más okokból.

 

Kezdjük mindjárt a legérdekesebb büntetéssel, amit A. J. Green kapott azért, mert a nézők közé dobta a labdát egy TD után. Ezzel általában nincsen probléma, de mivel a TD-t később visszafújták, így járt neki egy 5.787 dolláros csekk.

 

A következő delikvens a már említett Clay Matthews volt, aki 17.363 dollárt kénytelen fizetni ezért:

 

  Sisakcsúccsal ilyet nem szabad csinálni, Nick Foles örülhet, hogy egyben maradtak a bordái. Ezt Jone Beason, a Giants védője már nem mondhatja el magáról, Carlos Hyde Matthewséhoz hasonló megmozdulása miatt agyrázkódást szenvedett, amiért a futónak 23.152 dollárt kell fizetnie. Íme az eset:    

     

 

Hasonló büntetést kapott Sio Moore, aki Ryan Mallett ellen szabálytalankodott a Colts-Texans mérkőzésen. Valamint természetesen Michael Bennett is megkapta a maga kis büntetését, ami két okból érdekes. Egyrészt, mert csak 20 ezer dollár bírságot szabtak ki rá, másrészt meg, mi az, hogy kereken 20 ezer? Elég régóta követem az NFL-t, de ez új.

andy-dalton-hit-late-against-seattle

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!