Connect with us

Hír

Michael Bennettnek elment az esze

Mondja Pete Caroll, bár alighanem enyhén fogalmaz. A Seahawks defensive endje az utóbbi két hétben rendre ostobaságaival, nem pedig remek játékával került a középpontba.

9-michael-bennett-de_pg_600

A frissebb eset a hétvégi Seahawks-Bengals meccsen történt, amikor Andy Dalton passzát lehúzta Earl Thomas a red zone-ban, és egészen az ellenfél harmincasáig hordta vissza. Csakhogy Bennett jobb szó híján idióta volt és úgy döntött, hogy megedzi Daltont egy kicsit. Repült is a zászló, a Seahawks pedig a saját 18 yardosáról indulhatott és idő hiányában végül kénytelenek voltak a Bengals 6 yardosáról (24 yardos mezőnygól) rúgni. Ráadásul még szerencséje is volt, mert ezért a megmozdulásáért minden szívbaj nélkül kiállíthatták volna:

andy-dalton-hit-late-against-seattle

 

Egy hete pedig ,a Lions elleni mérkőzés után rendkívül fontosnak tartotta elmondani, hogy azért érez gyűlöletet Matthew Stafford iránt, mert dallasi, és szerinte a dallasiak ölték még John Kennedy amerikai elnököt. Az persze más kérdés, hogy a majdnem 25 évvel Kennedy halála után született Staffordnak mekkora szerepe volt a merényletben. Minden esetre biztos lesz valaki, aki a Seahawks dallasi vendégjátéka során megkéri majd Bennettet, hogy fejtse ki kicsit bővebben az álláspontját.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!