Connect with us

Hír

Newton megkopasztaná a médiát

Cam Newton MVP-formában játszik, csapata pedig 5-0-val áll, így minden oka megvan az örömre. Kicsit a kárörömre is, hiszen nagyon kevesen gondolták, hogy megverik a Seahawkst, azt pedig főleg, hogy ötből ötöt behúznak az év elején. Így egy olyan ötlettel állt elő, amivel az újságírók komolyabban vennék azt, amit jósolnak.

2015-01-04T012004Z_1023519056_NOCID_RTRMADP_3_NFL-NFC-WILD-CARD-PLAYOFF-ARIZONA-CARDINALS-AT-CAROLINA-PANTHERS

 

“Nem sértésként, de néha elég nevetségesnek tartom a médiát.” – mondta Newton az újságíróknak. “Szerintem a ti munkátokban könnyen vissza lehet vonni, amit mondotok. Nincs semmi veszély benne, ha azt mondjátok, hogy ‘Szerintem ez a csapat fog nyerni’. Ha lenne valami ösztönző vagy pénzmegvonás, amikor győztesre tippeltek minden héten, garantálom, hogy mindenki jobban odafigyelne arra, amit mond. Ha mondtok egy merész állítást és igazatok lesz, akkor X mennyiségű emelést kaptok. Viszont ha tévedtek, akkor csökkentést. Ez pedig egyenesen a Cam Newton Alapítványhoz menne.”

 

Érdekes ötletnek tartjuk Cam felvetését, de reméljük nem vezetik be, mert akkor biztos csődbe mennénk. A Panthers@Seahawks mérkőzést például csak három szerkesztő találta el nálunk a tízből.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!