Connect with us

Hír

Nincs változás az Eagles@Redskinsen

Tegnap még arról adtunk hírt, hogy elhalaszthatják a Redskins-Eagles mérkőzést a hétvégén. Az ok, hogy a Joaquin nevű hurrikán vasárnapra nagyon megközelíti az USA keleti partvidékének Washington és New York közötti részét. Természetesen ennyi időre előre nagyon nehéz megmondani még a legfejlettebb időjárási modellek segítségével is, hogy Joaquin hol fog partot érni, de a hurrikán közepe vasárnap estére még jó eséllyel nem éri el a partokat, ugyanakkor a vihar csapadékzónája már a térség fölé húzódhat, valamint az amerikai foci meccseket ellehetetlenítő villámlás is jellemző lehet már a térségben. A hurrikán erőssége várhatóan 3-as lesz egy 5 fokozatú skálán, ez erős hurrikánt jelent.

imrs

 

Ezzel szemben a Joaquin hurrikán pályája a friss számítások szerint nem éri el az USA partvidékét, hanem észak-északkeleti irányban az Atlanti-óceánon halad észak felé, és szombattól várhatóan fokozatosan veszít majd az erejéből. A Skins-Eagles meccset így minden valószínűség szerint megtartják az eredeti időpontban és helyszínen.

 

Az opciók között a Detroitba költöztetés és a nyolcadik hétre halasztás volt, mivel mindkét csapatnak akkor lesz szabad hete. Ez utóbbival elég nagy probléma volt, hogy így igazából egyik csapatnak se lenne egy rendes szabad hete se.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!