Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking Week #6

PR

Az NFL mezőnye 6 hét után elég jól elkülöníthető kasztokra. Vannak a Veretlenek öten, aztán a szűk Másodvonal (Jets, Steelers, Falcons és Cardinals) ki közelebb, ki távolabb az elittől, és végül a maradék 23. Ugyanakkor hárman az utóbbi csoportból is kénytelen-kelletlen felfértek a listára.

 

1. (1.) New England Patriots

A Colts is eltakarítva, de jön a Jets, és az első hét után most végre újra egy contender csapattal találkoznak, és hát az az igazság, hogy a Pats az elmúlt években is szenvedett már a Jets ellen, de ez a Jets D Bowlesszal szintet lépett tavalyhoz képest. A hét meccse lesz. Egyelőre 9 pontos favorit a Pats, ez ellen érdemes lehet fogadni. A Kandallóban ezt a meccset adjuk 18 (!) órától.

Photographer-gate!!! Büntessék meg!!

 

2. (1.) Green Bay Packers

Egy x-es meccset nyertek meg tulajdonképpen, és végső soron két játéknak köszönhetően: Gordon fumble-je a második negyed közepén volt az egyetlen eladott labda a meccsen, illetve a mérkőzés utolsó játéka 4&goalnál 3 yardról 15 másodperccel a vége előtt, amikor az újonc CB Damarious Randall elütötte a labdát Woodhead elől. A védelemből hiányzó sérültek miatt Rivers 503 yardig juthatott 43/65-ös mutató mellett (mindhárom szám karrier csúcs egyébként), de az elkapók is elkezdtek elfogyni, így nagyon rájuk fér, hogy most elmehetnek bye weekre.

 

3. (3.) Cincinnati Bengals

Ha a Ravensnek nem is megy, de John Harbaughnak a végén még igaza lesz, és most már lassan az is komolyan veszi őket, aki eddig esetleg nem tette volna. Kivéve az ESPN-t, mert ők például még a héten kikapó Arizonát is betolták eléjük. Muhaha. Ők is elvonulnak pihenni.

 

4. (4.) Denver Broncos

A támadók már majdnem leverték a lécet, de a védelem még tartja magát. Manningék most kényszerszabadságot kapnak, a védelem viszont jól megérdemelt pihenését élvezheti.

denverD

 

5. (9.) Carolina Panthers

Az év győzelme nekik, így jutalomból helyet is cseréltek a Falconsszal. Newton csak mosolyog, csak mosolyog és az utolsó 8 percben már tökéletes volt (11/13, 2 TD), és Kuechlyvel a védelem is uralta a line of scrimmage-et. Magabiztosan fogadhatják a Phillyt, a Pats-Jets után az a másik Hét Meccse.

 

6. (6.) Arizona Cardinals

Most akkor komoly csapat a Cardinals vagy sem?

 

7. (-) Philadelphia Eagles

Most épp ők, mert az elmúlt két hét már egészen biztató volt, és már legalább a futás és a védelem elkezdett működni, de ez igazából csak a Cowboysnak jó, hogy egy Weeden/Cassel párossal még nem kerültek fél meccsesnél nagyobb hátrányba. A fekete mez végül meghozta az eredményt.

Képaláírás pályázat reloaded, a kommentek közt várjuk a képalákat!

 

8. (8.) Indianapolis Colts

coltsworst

Az Indy mérlege Paganoval az oldalvonal mellett és Luckkal irányítóként az AFC South ellen: 19-2, ebből idén 3-0.

Az Indy mérlege Paganoval az oldalvonal mellett és Luckkal irányítóként mindenki más ellen: 20-19.

A 14. hétig a Colts nem játszik több csoportmeccset.

 

Wild Card

 

9. (10.) New York Jets

A legerősebb Wild Card csapat, de ahogy ez lenni szokott, a másik 7 csoport közül többet is vezetnének. Az első félidőben bye weekről érkezve még döcögött a szekér, 3 labdát (1 INT, 2 fumble) is ajándékoztak a Skinsnek, mindet Bashaud Breelandnak (akinek még ez a teljesítmény is kevés volt, hogy az NFC-ben a hét védőjátékosának válasszák…), aztán a második félidőre Bowles összerántotta a társaságot, és 24 zsinórban szerzett ponttal helyre tették a vendégeket. Még Fitzmagic is futott egy TD-t. Jöhet vasárnap 7-kor Bowles első igazi tesztje.

 

10. (5.) Atlanta Falcons

Passz elleni védekezésben és az irányító megvédésében vannak még problémák, de a rájátszást semmi nem fenyegeti, csak saját maguk. Azt, hogy bye week lesz ebből vagy csak Wild Card, pedig majd lemeccselik Kuechlyékkel.

 

11. (10.) Pittsburgh Steelers

Megmutatták a Pintyeknek, hogy hogy kell harmadik számú irányítóval meccset nyerni, Big Bennel ez a csapat több lesz, mint veszélyes, de a Bengals egyelőre tartja a két meccs távolságot. Antwan Blake ott volt mindenhol a pályán, ahol kellett, 12 szerelést mutatott be, a két interception pedig mindig a legjobbkor történt.

 

12. (13.) Minnesota Vikings

Mert ki más, ugye,  az NFC-ben jelenleg mindössze 5 playoffra érdemes csapat van. Ők legalább a hazai meccseiket megnyerik, és pozitív mérleggel állnak. Azért Peterson 26 futásból elért 60 yardjára nem lehetnek büszkék, de végül is elég volt.

 

1/1 Kansas City Chiefs

Új 1/1 jelölt “emelkedett” ki a mezőnyből a Lions győzelmével. Ez a Chiefs offense ebben a formában teljesen reménytelen. Az elkapók legalább már kaptak el idén touchdownt, de azért Alex Smith-szel a passzjáték még akkor is távol volt a közepestől, amíg Charles ott volt a back fielden, de így, hogy Charles egész szezonra kiesett, és már most 1-5-tel állnak, plusz a sorsolás sem túl barátságos, így hirtelen hatalmas esélyük lett egy nagyon korai draft cetlire. A kansasiek egyik szeme sír, a másik viszont a helyi baseball csapatra a Royalsra figyel, ugyanis Hosmerék a World Series kapujában állnak.

chiefscheers

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!