Connect with us

Hír

Összeáll Vernon és Peyton

Kevesebb, mint 24 óra van hátra a trade deadline-ig, tehát amíg a csapatok cserélhetnek az idei évben egymással. A sort a San Francisco 49ers és a Denver Broncos csapata nyitotta meg, a veterán tight end, Vernon Davis tette át a székhelyét Denverbe. Mi ezt egész valószínűnek tartottuk szombati trade-találgatásainkban, ráadásul mindkét fél számára előnyös üzletnek gondoltuk.

Renaldo+Hill+Vernon+Davis+Denver+Broncos+v+aKUvtTQ-NONl

 

A Broncos idei és jövő évi hatodik körös draft cetlijét adta Davisért és kapott mellé még egy idei hetedik köröset is. Vernon Davis az utóbbi két évben kevés szerepet kapott a 49ers támadásaiban, Colin Kaepernick nem nagyon kereste őt labdákkal és állítólag a viszony sem volt épp rózsás a két játékos között. A kétszeres Pro Bowler most új társat kell megszokjon a jövőbeli Hall of Famer Peyton Manning személyében, talán nem lesz problémás az átállás.

 

A denveri gárda épp beindította a tight end játékát a Packers elleni vasárnap esti rangadón, most pedig hatalmas lökést kapnak tehetségileg. Ezzel tovább bővül Manning fegyverarzenálja, meglátjuk mennyire fogja tudni használni. Davisnek egy éve van hátra a szerződéséből, a Broncos pedig egyértelmű win now mode-ban van, a védelem a “valaha volt legjobb” jelzővel kacérkodik és a támadójáték is úgy tűnik javulóban van, a Packers elleni rangadóból legalábbis erre engedtünk következtetni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!