Connect with us

Hír

500 dollár és egy életcél

Marshawn Lynchről mindig is tudtuk, hogy inkább a pályán szeret bizonyítani, mintsem a médiában. A következő történet pedig azt támasztja alá, hogy nem csak a pályán, de a pályán kívül is egy remek emberről van szó.

140902_marshawn_lynch_lg

Történt ugyanis, hogy a Dallas Cowboys elleni november eleji meccs után bement a helyi McDonald’s étterembe és nekiállt beszélgetni az ott dolgozó 17 éves sráccal, név szerint Terrance Downsszal.

 

Downs annyit mondott Lynchnek, hogy tetszik a cipője, majd megkérdezte azt is, hogy hol vehet ő is ilyet. A running back megkérdezte a fiút, hogy mit tanul és mi a célja a jövőben, amire a srác azt válaszolta, hogy szereti a divatot és reméli, hogy a jövőben lesz egy saját butikja is.

 

Ezek után Lynch fogta magát és 500 dollárt adott Downsnak ezekkel a szavakkal: „Ha komolyan szeretnéd azt a cipőt, akkor itt egy kis pénz és vedd meg. Az én dolgom innentől kezdve annyi, hogy lássam meddig jutsz.”

 

Downs az eset után annyit mondott, hogy reméli egy nap ő is megteheti ugyanezt egy hasonló fiatal sráccal, amit vele tett Lynch.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!