Connect with us

Hír

A Lions 10 emberes formációja

A Detroit Lions egy hihetetlenül sok hibával tarkított mérkőzésen, 18-16 arányban legyőzte Green Bayben a Packers csapatát. Aki nem emlékszik rá, a Packers 31 másodperccel a meccs vége előtt onside kicket hajtott végre, amit Calvin Johnson elejtett és a sajtfejek megszerezték a labdát. Mason Crosby így végül egy 52 yardos, győzelmet érő mezőnygól lehetőségéhez jutott. Igen ám, csakhogy a Lambou Field fűcsomója megtréfálta a rúgót, ami a csapat vereségébe került. Pedig a Lions még itt is mindent megtett, hogy veszítsen.

10

 

Ahogy a képen látjuk, mindössze 10 Lions játékos állt fel mezőnygólt blokkolni. Ráadásul nem ez volt a mérkőzésen az első ilyen eset, a Packers első, 44 yardos mezőnygóljánál is csak 10 játékos ballagott fel a pályára. Sőt, a Denver Broncos elleni egyik FG-nál is ugyanez volt, annyi különbséggel, hogy Caldwell akkor gyorsan még megpróbálta Slayt beküldeni, aminek egy sárgazászló lett az eredménye.

 

Ha rosszmájúak akarnánk lenni, mondhatnánk, hogy a Lions nem ennyire szerencsétlen, egyszerűen csak hajt a jó draftpozícióra. Ezzel a győzelemmel ugyanis 1/1-ről 1/6-ra esett vissza a csapat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!