Connect with us

Hír

Aggasztó baki a Color Rush nyitófelvonásán

Az éjjel a Color Rush jegyében a Buffalo Bills @ NewYork Jets meccsen a hazaiak teljesen zöld mezben, míg a vendégek teljesen piros mezben léptek pályára. Ezt azonban nem mindenki tudta határtalanul élvezni. A Jets szurkolókon kívül a színtévesztők csoportját kell kiemelni, akik számára teljesen követhetetlenné vált a találkozó. Csak az Egyesült Államokban a férfiak 8%-a, nagyjából 13 millió ember szenved ettől. A leggyakoribb színtévesztés pedig a piros-zöld, így érthető, hogy miért is volt a mostani mezekkel akkora probléma.

 

A twitteren és egyéb közösségi felületeken is rengetegen hangot adtak ennek, amire az NFL az alábbi közleménnyel reagált.

 

A Color Rush mezeket ebben a szezonban négy meccsen teszteljük, a mostani volt az első. Ezeket a mezeket a nyáron teszteltük mind a pályán, mind képernyőn keresztül. Az alap televíziós teszt nem vette figyelembe a színtévesztőket. A jövőben fejlesztjük a teszteljárásunkat, figyelembe véve a színtévesztést is, hogy a jövőben ne történjen hasonló.”

 

Az alábbi videó megmutatja, hogyan is látta az esti meccset egy színtévesztő néző.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!