Connect with us

Összefoglaló

Átverés – Titans@Jaguars

A tegnapi beharangozó következtében remélem sok ember maradt fenn éjjel megnézni a Titans @ Jaguars mérkőzést. Kicsit bánt is a dolog, mert az egyik legfontosabb dolgot, a heti color rusht kihagytam belőle, így aki ébren maradt, annak már rögtön az elején hozott valami váratlant az összecsapás (persze csak annak, aki egyébként nem vágta, hogy ez lesz a második olyan meccs a szezonban, amikor különleges mezben lépnek pályára a csapatok). A Jaguars jól átvert mindenkit azzal, hogy az összes képen jól nézett ki a mezük, de élőben elég csúnyának hatott. És én is jól átvertem mindenkit, aki olvasta, hogy ez bizony ez jó meccs lesz. Nos, nem volt az.

 

Ez volt a századik TNF és hát mit mondjunk róla. A liga ezt vajon direkt eltervezte, hogy a rém gyenge AFC South divizió két gyenge csapatának csoportmeccsét tegyék 100-nak? A Jaguars arany színűnek csúfolt meze arra engedhette következtetni az egyszeri nézőt, hogy valami nagy dolog fog történni, hamár jubileum + color rush + primetime. Ehhez képest hibákkal, three and outokkal és puntokkal teli mérkőzést kaptak a nézők – úgy látszik ez egy ilyen hét (Texans@Bengals). A Star Trek rajongók viszont határozottan többet kaptak ettől a találkozótól, mint eddig bármelyik NFL meccstől.

12270364_10208067219938695_1591608856_n

Amikor a fikció valósággá válik

 

Az sem mentette meg az összképet, hogy néhol egész jó támadásokat vezettek végig a csapatok, amiknek a végén mezőnygólokig jutottak és az sem, hogy a végére két TD-t azért csak sikerült összesen felrakni a táblára. Először a Titans ért el hatpontost egy olyan 80 yardos drive végén, amiből 45 yardot haladhattak előre a Jaguars büntetéseinek köszönhetően. A drive végén Mariota ért el 23 yardos futott TD-t. Ezzel lett 13-9 a Titansnek.

 

A Jaguars egy remek punt return után került jó mezőnypozícióba, amit egy Julius Thomasnak dobott TD passzal le is zártak egy play után. Majd a legvégén még egy mezőnygóllal növelte előnyét a Jags. A végjátékban még volt esélye fordítani a Titansnek, azonban a 5 másodperccel a vége előtt a hazai védelem sackelte Mariotát, időkérés hiányában pedig vége lett a találkozónak.

 

Több karaktert nem ér meg, így is több lett, mint terveztem. A Jaguars 4-6-tal még bizakodhat a rájátszásban, a Titans pedig tervezgetheti a 2016-os évet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!