Connect with us

Beharangozó

Beharangozó – Texans@Bengals

A Texans és Brian Hoyer is tört már borsot a Bengals orra alá, hiszen utóbbi tavaly Novemberben a Browns irányítójaként verte meg Daltonékat, míg előbbi 2011-ben és 2012-ben is a rájátszás első körében küldte haza a Cincyt. Ezen a két meccsen Daltonnak nem voltak épp szép számai:

 

Névtelen

 

 

Most revansot vehetnek a hazaiak, hiszen a szezon felénél hibátlanok és semmilyen indok nem mondatja velünk azt, hogy épp most szakadna meg remek szériájuk. A Texansnak 15, a Bengalsnak 10 napjuk volt pihenni a találkozó előtt, így egyik csapat sem lehet fáradt és mindkettő jól felkészülhetett az ellenfélből. Már az is kiderült, hogy a Bengals és Dalton primetime-ban is tud nyerni, ami az utóbbi évek alapján meglepőnek tekinthető, azonban ez a Bengals más.

 

JJ Wattnak és a Texansnak nem lesz könnyű dolga odaérni Daltonhoz, hiszen ez a támadófal az egyik a legjobb a ligában. A futójáték működik, Eifert játéka pedig még nagyobb teret enged a passzjátéknak is, egyszerűen minden klappol a támadó oldalon a tigriseknél. Bárki bármit mond, jó nézni idén a Bengals offense-t.

 

andy-dalton-j.j.-watt-nfl-afc-wild-card-playoff-cincinnati-bengals-houston-texans-850x560

 

A Texansét kevésbé, mondjuk garbage time-ban nem rosszak a Hoyer – DeAndre Hopkins összeköttetések. A houstoni alakulat eddig csak a Buccaneers, a Titans és a Jaguars csapatát tudták megverni, de még így is harcban lehetnek a rájátszásért, ami borzasztó dolog. Ahogy az egész AFC South is az.

 

Nem szaporítanám tovább a szót, hiszen nem sok olyan indokot tudok felhozni, ami a Texans győzelmét prognosztizálná. Könnyed Bengals sikert várok, ahogy a szerkesztőség többi tagja is:

 

houcin

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!