Connect with us

Hír

Cam Newtont megszidta egy anyuka

A hétvégén a Carolina Panthers legyőzte idegenben a Tennessee Titans csapatát. Ez önmagában nem annyira meglepő, ellenben a meccsnek volt egy igen érdekes utóhangja. Cam Newton ugyanis kissé talán elvetette a sulykot a TD-je ünneplése után (videón az eset), egy Nashville-i anyuka pedig meg is jegyezte ezt és egy levélben megdorgálta az irányítót.

 

A Titans szurkoló Rosemary Plorin a levelében először is gratulált Newtonnak és a Panthers csapatnak a győzelemért, majd rátért a gólörömre. Leírta, hogy épp annál az end zone-nál ült a 9 éves lányával, ahol a TD született. A kislánynak nagyon tetszett élete első mérkőzése, főleg a kabalák és a pomponlányok, de szegény nem tudta hová tenni Newton viselkedését. Plorin szerint az irányító arrogáns és gúnyos volt, hergelte a szurkolókat és a Titans játékosokat is. A lánya meg is kérdezte, hogy “Nem lesz ő (Newton) emiatt bajban? Megpróbálja feldühíteni az embereket? Szerinted tudja, hogy úgy néz ki, mint egy elkényeztetett gyerek?”

 

Az anyuka ezekre saját bevallása szerint nem tudott válaszolni, pedig mindent megtett, hogy csökkentse a negatív hatást. Ami láthatóan nagyon megrázta a kislányt, hisz az autóban is arról beszélt, hogy “Szerintem nincsenek neki gyerekei vagy egy anyukája otthon, aki otthon nézi a meccset”. Plorin felrója levelében Newtonnak, hogy nem viselkedett példaképként, miközben gyerekek ezrei néznek fel rá és feltett egy nagyon súlyos kérdést: “Az edzők és a mentorok erre tanítanak téged, Mr Newton?”.

 

A témával kapcsolatban egyébként Mike Ditka is megszólalt, szerinte nincs azzal baj, ha Newton ünnepli a TD-ket, csak ne úgy csináljon, mintha az lenne életében az első.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!