Connect with us

Hír

Frusztrált Packers játékosok

Nem volt jó örömteli a carolinai vendégjátéka a Packersnek, így 5 év után ismét egymás után két meccset veszített a csapat, amit szemmel láthatóan nem jól viseltek a játékosok, elsősorban Julius Peppers.

 

A remek védő nem viselte jól Newton touchdownját és nem volt hajlandó odaadni a labdát irányítónak. Az amerikai médiában egyből olyan címszavak jelentek meg, hogy “Peppers utálja a gyerekeket”, hisz köztudott, hogy Newton a TD-i után a labdákat kis Panthers fanoknak szokta odaajándékozni. Ez persze, mármint Peppers gyerekekhez való viszonya vélhetőleg durva túlzás, meg nem kell jópofizni az ellenféllel, de a megmozdulás ettől függetlenül elég gyerekesre sikerült.

 

A második jelenet is Peppershez kapcsolódik részben. Ha Ha Clinton-Dix itt állítólag megpróbálja feltüzelni csapattársát (vagy kérdőre vonta), amit szemmel láthatóan sem Peppers, sem pedig B. J. Raji nem nézett jól szemmel. Szokatlan ez Packers játékosoktól:

 

A harmadik jelenet az utóbbiaknál ártatlanabb. A videón Aaron Rodgers így konstatálja, hogy 4&goalnál nem vette észre az üresen álló Randall Cobbot:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!