Connect with us

Hír

Idegenben nincs ingyenjegy

Kemény az élete a Panthers defensive endjének, akinek a 3. héten elszenvedett sérülése utáni kényszerpihenője során  nem csak azon kell aggódnia, hogy a Vikingsban játszó névrokonát sokkal hamarabb listázza a Google, de – mint ahogy az általa posztolt kép is mutatja – még saját csapata meccsére is jegyet kell vennie. Tegyük hozzá, az eset Nashville-ben történt, valószínűleg Charlotte-ban egyszerűbben is be tudott volna jutni a mérkőzésre.

 

 

Emiatt persze nem feltétlenül a Pantherst kell hibáztatni, hiszen a sérült játékosok (különösen az IR listán szereplők) nem szoktak túl gyakran a csapattal tartani az idegenbeli meccsekre, hiszen az utazgatás helyett inkább az edzésmunkákra és a felépülésre fókuszálnak, és igazából a vezetők sem rajonganak azért, hogy fölöslegesen égessék a pénzt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az 53 fős roster tagjainak a legtöbb csapatnál egyáltalán nem, vagy csak nagyon korlátozott mértékben kapnak ingyen jegyeket a saját mérkőzésükre – minek is, hiszen a játékosok amúgy is a pályán vannak?

Mindenesetre Johnson 76 millió dolláros szerződéséből csak meg tudta finanszírozni a belépőjegyek költségét, és élőben tekinthette, hogy csapata hogyan kényszeríti térdre a Titanst. A Panthers védelme a statok alapján nem hozott különösebb nagy napot, pedig valójában rendkívül hatékonyan állították meg a Titans támadóit –  Johnson 12. heti visszatérésével pedig bizonyosan tovább fog erősödni a már így is bivalyerős egység.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!