Connect with us

Hír

Így pihen Johnny

A héten a Cleveland Browns bye weekjét töltötte. Ez remek alkalom arra, hogy a csapatok rendezzék a soraikat, a heti ritmusból kiszakadva kicsit feloldódjanak a játékosok. A hétvége előtt a csapat nemrég kinevezett kezdő irányítóját, Johnny Manzielt is megkérdezték, hogy mit fog tenni a pihenőhétvégén. Erre csak annyit válaszolt, hogy pihenni, majd hozzátette, hogy nem kell senkinek aggódnia miatta, jófiú lesz a hétvégén.

 

Ennek a pihenésnek a Texas államban levő Austin városa szolgált helyszínéül. Az ott töltött néhány napot viszont eléggé kimaxolta Jánosunk. Péntek esti pihenésként elment egy helyi tetőteraszra veretni. Ezt a remek estét a helyi lemezlovas, DJ LZ és egy(?) üveg Dom Perignon pezsgő társaságában sikerült eltöltenie.

 

A DJ-ben akkora élményt hagyott az esemény, hogy meg is örökítette az instagramján a következő aláírással: „Dom Perignont kortyogaltok Johnny Manziellel, csakúgy. #johnnymanziel”

 

Az egyszeri halandónak nem feltétlenül ez a nyugodt pihenés, de nem lehet mindenki Johnny Manziel. A nagy buli közepette még a rajongókra is volt ideje.

manziel-rio-austin-rooftop

 

A kirándulásról készült többi dokumentum egyébként arról árulkodik, hogy valóban nyugodtan töltötte a hétvégét és fejben már készül a jövő heti Monday Night Footballra a Baltimore Ravens ellen. A szakmaiság jegyében, szombaton átugrott Columbusba, hogy megnézze a Michigan State-Ohio State egyetemi mérkőzést.

 

Jelenleg egyébként még a fogadóirodák is úgy gondolják, hogy Manziel nem csak a pezsgősüveget tudja lóbálni, hanem TD passzokat is tud majd adni, ugyanis 2.5 pontos favorit jelenleg a Browns. A bulikirály visszatért, kíváncsian várjuk, a jellegzetes Money Sign mikor fog újra villanni.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!