Connect with us

Hír

Karlos újonc TD rekordot állított be

A szezon közepéhez érve egyértelművé vált, hogy a Bills Karlos Williams 5. körös kiválasztásával bankot robbantott, és a McCoy-Williams futópáros sikeressége lassan azokat a szurkolókat is elcsendesíti, akik az összesen 13 szezont a Billsnél töltő Fred Jackson – CJ Spiller duó menesztését indokolatlannak tartották.

 

 

Az újonc futó eddig 6 meccset játszott az NFL-ben (3 sérülés miatt kimaradt), és ezek mindegyikén TD-t szerzett (a Dolphins ellen kettőt), amit eddig csak Robert Edwards, a Patriots 1998-ban draftolt, és a Pro Bowlon elszenvedett sérülése miatt 4 évet kihagyó futója tudott teljesíteni. A sors fintora, hogy Williams pont a Pats ellen döntheti meg a rekordot a 11. héten, más kérdés, hogy a Pats idén kiválóan működő futás elleni védekezése ellen (legkevesebb engedett yard, összesen 4 engedett futott TD) nem lesz könnyű dolga.

 

Williams teljesítményében leginkább az a lenyűgöző, hogy a TD-sorozatot nem kezdő futóként hozta össze, hiszen a McCoy által kihagyott két meccset kivéve egyértelműen csereként került csak pályára. Ennek megfelelően a játékos jelenleg a leghatékonyabb futó a ligában, 9 labdaérintésenként átlagosan össze is hoz egy touchdownt – más kérdés, hogy például a Jets ellen nem is volt ennyiszer nála a labda.  Nehéz lenne megtippelni, hogy a Patriots ellen összejön-e a rekordhoz szükséges hetedik pontszerzés, de abban biztos vagyok, hogy a szezon végére fordulva valamennyit vissza fog esni Karlos teljesítménye (pláne McCoy árnyékában), de összességében kiváló évet fog zárni az újonc.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!