Connect with us

Hír

Karlos újonc TD rekordot állított be

A szezon közepéhez érve egyértelművé vált, hogy a Bills Karlos Williams 5. körös kiválasztásával bankot robbantott, és a McCoy-Williams futópáros sikeressége lassan azokat a szurkolókat is elcsendesíti, akik az összesen 13 szezont a Billsnél töltő Fred Jackson – CJ Spiller duó menesztését indokolatlannak tartották.

 

 

Az újonc futó eddig 6 meccset játszott az NFL-ben (3 sérülés miatt kimaradt), és ezek mindegyikén TD-t szerzett (a Dolphins ellen kettőt), amit eddig csak Robert Edwards, a Patriots 1998-ban draftolt, és a Pro Bowlon elszenvedett sérülése miatt 4 évet kihagyó futója tudott teljesíteni. A sors fintora, hogy Williams pont a Pats ellen döntheti meg a rekordot a 11. héten, más kérdés, hogy a Pats idén kiválóan működő futás elleni védekezése ellen (legkevesebb engedett yard, összesen 4 engedett futott TD) nem lesz könnyű dolga.

 

Williams teljesítményében leginkább az a lenyűgöző, hogy a TD-sorozatot nem kezdő futóként hozta össze, hiszen a McCoy által kihagyott két meccset kivéve egyértelműen csereként került csak pályára. Ennek megfelelően a játékos jelenleg a leghatékonyabb futó a ligában, 9 labdaérintésenként átlagosan össze is hoz egy touchdownt – más kérdés, hogy például a Jets ellen nem is volt ennyiszer nála a labda.  Nehéz lenne megtippelni, hogy a Patriots ellen összejön-e a rekordhoz szükséges hetedik pontszerzés, de abban biztos vagyok, hogy a szezon végére fordulva valamennyit vissza fog esni Karlos teljesítménye (pláne McCoy árnyékában), de összességében kiváló évet fog zárni az újonc.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!