Connect with us

Hír

Larry Fitzgerald: Ne büntessétek meg K.J. Wrightot

A Seattle Seahawks linebackere, K. J. Wright, 23,152 dolláros büntetést kapott az NFL-től durvaság miatt. A szenvedő fél az Arizona Cardinals elkapója, Larry Fitzgerald volt. Wright fellebbez a döntés ellen és Fitzgerald is vele van.

Seahawks linebacker K.J. Wright forces a fumble that would be picked up and returned for a touchdown by Seahawks linebacker Bobby Wagner during the fourth quarter at CenturyLink Field on Sunday, November 15, 2015, in Seattle, Wash.   (John Lok / The Seattle Times)

(John Lok / The Seattle Times)

A védő elmondta, hogy tisztában van azzal, miért kapta a mérkőzésen a büntetést, elismerte, hogy túlságosan magasan ütötte meg Fitzgeraldot.

 

“Nem akartam ez tenni és rögtön a játék után bocsánatot kértem.” – nyilatkozta a védő.  “Boldog voltam, amikor láttam, hogy felkel és nevet. Tehát mi van? Azért akartok megbüntetni, mert a haver nevetett? Megsérült? Mindenki jól van.”

 

Ezzel egyetért Fitzgerald is, aki azt tweetelte, hogy Wright nem volt rosszindulatú, bár a nyaka és a háta még mindig fáj. K.J. Wright pedig köszöni szépen és szívesen látja a fellebbezésnél.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!