Connect with us

Hír

Manning és Ware is Denverben maradt

Peyton Manning, a Denver Broncos leendő Hall of Famer irányítója nem utazik a csapattal Chicagóba, helyette inkább Denverben marad és kezelteti a sérüléseit. Hozzá hasonlóan DeMarcus Ware is inkább otthon pihen és regenerálódik.

Broncos Camp Football

 

“Mehetsz, és ülhetsz a hidegben, vagy maradsz, és kapsz két extra napot a kezelésre, hogy felgyorsítsd a gyógyulásodat. Tehát, mi ezt csináljuk.” – mondta Ware. ” Csak két srác vagyunk, akik támogatják egymást. Mert tudod, hogy milyenek vagyunk. Versenyzők. Játszani akarunk. De nem akarsz kint lenni a pályán 80%-os állapotban, amikor 100%-osan különb vagy az összes többi játékosnál és nagyobb hatást tudsz gyakorolni.”

 

Manning kezelteti a sérül talpát, a fájó dobóvállát, a bordát, meg minden testrészét, amit a dobómozdulata során használ. Ware-nek a háta sérült az Oakland elleni mérkőzésen még Októberben. Ugyanakkor, míg Ware jó eséllyel pályára lép jövő héten a New England ellen, addig Manning visszatérésére nincs még csak közelítő jóslás sem.

 

A Broncos-zal kapcsolatos hír, hogy Emmanuel Sanders játéka kérdéses, 50-50 az esélye, hogy játszik, míg a két defensive end, Antonio Smith és Vance Walker nem edzett a héten.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!