Connect with us

Hír

Megvan, mi baja Peytonnak

Peyton Manning borzasztóan játszott tegnap a Chiefs ellen – 5 jó passz mellé 4 interception társult, le is cserélték a második félidőben Brock Osweilerre -, azonban egy sérülés is hátráltatja. Ezt ő is elmondta a meccs utáni sajtótájékoztatón és Gary Kubiak vezetőedző is elismerte, hogy nem lett volna szabad játszatnia a jövőbeli Hall of Famer irányítót.

 

usa-today-8929307.0

 

Mára azt is megtudtuk, mi ez a sérülés. A diagnózis: a jobb lábon a plantar fascia részleges szakadása. Ez egy vastag kötőszövet köteg, ami a sarkat köti össze a lábujjakkal. Ez a szakadás gyulladást eredményez, a gyenge vérellátottság miatt pedig ez egy nehezen gyógyuló sérülés.

 

Ez lehet az oka annak, hogy Peyton nem tud rendesen beleállni a dobásokba. Öccse, Eli is szenvedett már hasonló sérülést, neki azonban teljesen elszakadt ez az ín, ami kevésbé fájdalmas játék közben, mintha csak részlegesen szakadt volna el. Valószínűleg a Broncos pihentetni fogja Manninget a Bears ellen szinte biztosan, de lehet tovább is, így Brock Osweiler vezetheti csatába a vadlovakat.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!