Connect with us

Hír

Most kell kifosztani Vegast!

A Bengals kedd hajnali vereségével 11-re nőtt azon meccsek száma a 10. fordulóban, ahol a Vegas szerinti esélytelenebb csapat nyert. Ezzel ez a hétvége is csatlakozott az eddigiekhez, hogy rengeteg meglepetéseredmény szerepelt az eredményjelző táblákon.

????????????????????????????????????

 

Vajon Vegas kezdi elveszteni a fonalat az NFL-el kapcsolatban? Tényleg ennyire kiszámíthatatlan az idei év? Az, hogy 14 mérkőzésből 11 is olyan végeredménynel ér véget, amire a világ legjobban hozzáértő tippelői gondolni vélnek, azt jelzi, hogy egy igen változatos szezonunk van. Ez elsősorban annak tudható be, hogy az NFL nagyon összerándult. Van egy-két nagyon erős csapat, de a többiek szinte hasonló erőt képviselnek. Fölösleges olyan közhelyeket durrogtatni, hogy ez az NFL, itt bármi megtörténhet, meg hogy nincs esélytelen csapat, mert ha még igaz is, azért nem azt szoktuk meg, hogy a papírformák tömegével borulnak.

 

Ideje azonban rájönni, hogy idén nem sikerült annyira belőni az erőviszonyokat. Több csapat is fásultabb és épült egy-egy olyan játékos jó szereplésére, akik kiesése sorozatos vereségeket hozhat számukra (Denver, Indianapolis, Baltimore) és vannak csapatok, akik nem a legnevesebb épitőanyagokból is kiválóan erősítettek (Oakland, Kansas, Bears). Mindenesetre, azt hiszem nekünk szurkolóknak a legjobb hír ez, hogy ilyen szoros, kiegyenlített, több kimenetelű találkozókat láthatunk. Vegas már nincs a helyzet magaslatán, így idén a kockáztatni nem félő szerencsejátékosok nagy összegeket szakíthatnak le (vagy nem).

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!