Connect with us

Hír

Nicks újra New Yorkban

A minap a New York Giants wide receivere, Victor Cruz IR-re került, így már biztosan nem tér vissza a szezonban. Az ő helyére keresett játékost a Giants, mégpedig nem mást, mint Hakeem Nickset, aki korábban öt évet töltött New Yorkban.

 

Ez alatt az idő alatt Super Bowl XLVI győzelmet is szerzett a New England Patriots ellen. Ez az év volt karrierje legjobb éve, 76 elkapásból 1192 yardot és 7 touchdownt szerzett az alapszakaszban, a Super Bowlon pedig ő volt csapata legeredményesebb elkapója 10 elkapással és 109 yarddal.

 

A tavalyi évben az Indianapolis Coltsban szerepelt, összesen 38 elkapással, 408 yarddal és 4 TD-vel zárta a 2014-es évet.

 

2015 áprilisában a Colts kivágta, majd a Tennesse Titans csapott le rá, hogy aztán szeptember 15-én lapátra is tegyék.

 

Most ismét New Yorkba került, ahol már ismeri a rendszert és az irányítót is, így nem lesz olyan nehéz visszaszokni a sémába. Feltehetőleg csak 3-4. számú opció lesz Odell Beckham Jr., és Rueben Randle mögött (Dwayne Harris elmúlt heti játékát nézve még ő is megelőzheti a friss jövevényt), de még egy kevésbé jó formában lévő Nicks is többet hozhat a konyhára, mint egy sérült Cruz.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!