Connect with us

Playoff Ranking

Playoff Ranking Week #9

PR

Kicsit vulgárisra sikerült. Én kérek elnézést.

 

1. (1.) New England Patriots

A következőket vesztette el a Pats a Skins ellen: a pénzfeldobást (19/25 a megelőző mérleg hazai pályán). Egy fumble-t (2013 óta az elsőt Foxborough-ban), a támadófalból Vollmert és a futó Dion Lewist, utobbit egész szezonra. A meccsen az első negyed után már csak túl akartak lenni minél gyorsabban, nem is erőltették meg magukat különösebben, de még így is felállítottak egy NFL-rekordot: zsinórban 31 negyedben szereztek pontot, avagy idén csak az első héten az első negyedben a Pittsburgh ellen nem csináltak pontot. Most viszont jön a Giants, akik ellen a legutóbbi 3 meccset, közte két Super Bowlt elbukták, így épp itt az ideje megszakítani a sorozatot.

 

2. (2.) Cincinnati Bengals

eifertdalton

“- Te Vörös Harry, mondtam már, hogy kibaszott penetráns hulla szaga van a hátadnak?”

– Bazdmeg… több TD-d van mint bárki másnak a ligából, és itt kóstolgatsz?

 

3. (4.) Carolina Panthers

A Hawks után újabb nagy skalpot gyűjtöttek, nem csak a győzelem, hanem az egymás elleni eredmény is jól fog jönni december végén, amikor a hazai pálya előnyét osztják. 12 győzelem zsinórban az alapszakaszban, 8-0 először a franchise történetében, és 2,5 meccs előny a Green Bay-jel szemben. Podcastünkben is konszenzusos elsők az NFC-ben, nagyon úgy tűnik, hogy a csapatok útja a Nemzeti Főcsoportban a Super Bowlba Charlotte-on keresztül vezet.

https://vine.co/v/elWjTF617ga

 

4. (3.) Denver Broncos

“-Foglak.

-Duglak.”

Na ez a jelenet pont nem jellemzi eléggé a meccset, többnyire nem ők voltak fölül, sőt ha nincs az az ajándék punt return TD a félidő előtt, akkor még ennyire se lettek volna meccsben, mint amennyire a végén végül lettek.

 

5. (5.) Arizona Cardinals

Fun fact: Chris Johnson rendelkezik idén eddig a 3. legtöbb futott yarddal az NFL-ben. A Seahawks ellen szükség is lesz rá.

 

6. (6.) Green Bay Packers

“Kikaptunk a Pantherstől, és Cobbot talán még Kaep is észrevette volna? Ba***k én rá, csak a Vikingst oda-vissza.”

 

7. (7.) New York Giants

Akármi lesz, ők csak jól jöhetnek ki belőle. Győzelem? Világraszóló siker, Eli for MVP stb. Ha kikapnak? Áááá nem érdekes, majd a Super Bowlban visszavágunk!

 

8. (8.) Indianapolis Colts

Ez végre hasonlított arra a Coltsra, amelyikre még augusztusban számítottunk. Nem, közel sem voltak tökéletesek, Manning is segített kicsit, meg a végén a Denver védelme is a fölösleges szabálytalanságokkal, de megérdemelten húzták be a meccset. Az összezuhanni látszó Falcons ellen pedig már nem is tűnik annyira megoldhatatlannak a georgiai túra, mint néhány héttel ezelőtt, habár Luck nélkül nehezebb lesz, aztán ki tudja. Hassievel idén eddig 2-0 a mérleg, igaz az a 2 W 2 csoportmeccsen jött.

 

Wild Card

 

9. (9.) Minnesota Vikings

Az elmúlt 10 évben két csapat választott a hosszabbításban nyertes pénzfeldobás után térfelet a labda helyett. A Vikings a harmadik akik inkább a szélnek háttal akartak játszani, és be is jött, de ilyen speciális csapatrésszel könnyű. A megelőző két eset egyébként a Lionshoz és a Patshez köthető, a végeredményt mindkét esetben mindenki kitalálja. A Lions csúnyán ráfaragott, a Pats ellen pedig a Broncos elejtett egy puntot, amit aztán a New England szedett össze.

mikezimmer

10. (10.) Oakland Raiders

Ez alapesetben egy elég idegesítő vereség lenne, de megint kiderült, hogy a Raiders idén nem viccel. Antonio Brownnal ugyan nem tudtak mit kezdeni, de az offense továbbra is hihetetlenül jó; Carr második meccsén adott zsinórban 4 TD passzt. Ez a meccs szezon végén még hiányozhat, amikor az egymás elleni eredményt kell nézni, de a Steelers már megint vezért áldozott a győzelemért.

 

11. (11.) New York Jets

A contender státuszt a megelőző két hétben elvesztették, most a kötelező behúzásával kezdhetik újra felépíteni magukat, de azt meg kell jegyezni, hogy ha a Jags O nem ilyen szerencsétlen mint amilyen, akkor ez a meccs se lett volna meg. Mindenesetre Fitzpatrick hátát biztos mindenki meglapogatta a mérkőzés után; 21/24, 272 yd, 2 TD. #wellplayedsir Chris Ivoryét viszont biztos nem; 23 futás 26 yardért, azmiaz?

 

12. (12) Atlanta Falcons

Le akartam innen venni őket. Aki egy Gabbert vezette csapattól kikap, annak alapesetben semmi dolga nem lenne itt. De mivel a Saints és a Rams is kikapott, a Hawks pedig pihent, így ezt egyelőre megúszták, de nagyon nem szívesen, 2 meccs előny ide, 2 meccs előny oda. De azt remélem majd Quinn megmagyarázza egyszer, hogy 13-17-nél 3 perccel a vége előtt az ellenfél 2 yardosáról miért mezőnygólt rúgatott ahelyett, hogy nekiment volna. Utóbb kiszámolták, hogy egy sikeres FG esetén pont feleannyi esélye maradt a győzelemre, mintha nem sikerült volna a 4th down.

 

1/1 Jacksonville Jaguars

És el is érkeztünk a várva várt részig, avagy melyik lesz a csapat, amelyik egészen biztosan nyer az adott héten. Tovább folytatódott ugyanis az a széria, hogy aki egyik héten 1/1 helyre kerül, az a következő héten győz. Mivel múlt héten szintet léptem, mert már az 1/2 49ers is nyert, így gondoltam bedobom a mélyvízbe az idei tendenciát, és ha már lúd legyen kövér alapon a Lions lesz ezen a héten itt az “élen”. De “sajnos” múlt héten írtam 1/1 rangsort, ahol a Jacksonville volt az 1/3, így egyelőre maradok a Jagsnél. A Ravens ellen még nyerhetnek is… :) #voodoo

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!