Connect with us

Hír

QB-gondok Texasban

Így belegondolva persze ez a hír gyakorlatilag a Texans teljes szezonját lefedi, hiszen a Ryan Fitzpatrick távozása után keletkezett űrt a mai napig nem sikerült meggyőzően betölteni. Ryan Mallett kirúgását követően végre megkapta a bizalmat Brian Hoyer, aki a bye előtti 5 meccsen 12 TD / 2 INT teljesítményt mutatott be, ami papíron jól hangzik, de ha a valóban mutatott játékot nézzük, akkor azt láthatjuk, hogy Hoyer inkább a garbage time-ban jeleskedett, és nem tudott igazi vezére lenni a csapatának.

 

Hoyer ölelő kezek között 

 

A Bengals elleni MNF-en aztán tovább folytatódott az őrület, és a kényszerű QB-csere eredményeként pályára lépő TJ Yates gondoskodott arról, hogy tigrisgyilkos pályafutása folytatódjon, és megszerezte karrierje 5. győzelmét, amelyből 3 ugye a Bengals ellen született. Yates-cel egyébként nagy szerencséje volt a Texansnak, hiszen a jól ismert tartalékukat ezúttal a szabadügynök-piacról kellett összeszedniük Mallett kirúgását követően, és a játékos csak október 27-én tudott végül a kerethez csatlakozni. Bár a Bengals elleni sikerét nem értékeli túl a sajtó, és a vezetőségnek egyelőre nem kell foglalkoznia a sok helyről ismerős “padoztassuk a kezdőt, kezdessük a cserét” véleménnyel, úgy tűnik, hogy Hoyer agyrázkódásával nem tudja vállalni a Jets elleni meccset, így mégis csak Yates fogja megkapni a lehetőséget, hogy egy szintén nem a Texansnak álló meccsen jussanak közelebb a csoportgyőzelemhez.

 

 

Yates, a tigrisvadász akcióban 

 

Mivel az agyrázkódás nem olyan “apróság”, mint egy lábsérülés, amivel ha kell, a padról felállva is le lehet játszani egy meccset és kiosztani 3 TD-t (oké, a Browns ellen), így a Texans azóta gondoskodott arról is, hogy baj esetén ne Nate Washingtonnak kelljen irányítania, és behúzták a waiverről a legszexibb elérhető QB-t, az örökifjú Brandon Weedent! Bár nem valószínű, hogy Hoyer visszatérését követően mindketten aktívak (vagy egyáltalán a Texans kötelékeiben) lesznek jövőre, azért röviden emlékezzünk meg arról, hogy a Texans szurkolók legnagyobb örömére összeállít a 2013-as Browns QB-sor kétharmada Houstonban – felkészül Jason Campbell?

 

Éljen, Houston tök közel van Dallashoz!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!