Connect with us

Hír

Tyrod Taylor olyan, mint Willie Beamen

A Bills futója, LeSean McCoy szerint a csapata új, jelenlegi állás szerint franchise irányítója, Tyrod Taylor olyan, mint Willie Beamen:

 

“Úgy gondolom, sokan nem tudják Tyrodról, hogy mennyire intelligens. Mindig jó helyzetbe hoz minket ahhoz, hogy megszerezzük a győzelmet, mint irányító, jól dolgokat csinál. Ha van egy ilyen ember az öltözőben, főleg a támadóknál, akkor tudsz erre építeni. Ő egy fene nagy játékos, nem véletlen, hogy egyike a liga legjobbjainak”  – mesélte McCoy az e heti NFL Total Accesben. “Willienek, Willie Beamennek hívom. Hihetetlen dolgokat tud a lábaival csinálni.

beamen

 

Aki esetleg nem tudná, Willie Beaman az Any Given Sunday (magyar címén a Minden héten háború) című, minden idők egyik legjobb amerikai foci témájú filmjének főhőse, akit Jamie Foxx alakít. Mellette olyan nevek kaptak komolyabb szerepet a filmben, mint Al Pacino, Cameron Diaz vagy James Woods, előbbi pedig természetesen ebben a filmben is ellőtt egy szép hosszú, minden idők kategóriájú beszédet . De visszatérve Beamanhez, az alkotásban ő a 3. számú, mérkőzések elején hányó ismeretlen irányító, aki főleg mobilitása révén a liga egyik legnagyobb sztárjává növi ki magát. Ha nem is pont így történt minden Taylorral, de azért tényleg felfedezhető némi párhuzam.

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!