Connect with us

Hír

Tyrod Taylor olyan, mint Willie Beamen

A Bills futója, LeSean McCoy szerint a csapata új, jelenlegi állás szerint franchise irányítója, Tyrod Taylor olyan, mint Willie Beamen:

 

“Úgy gondolom, sokan nem tudják Tyrodról, hogy mennyire intelligens. Mindig jó helyzetbe hoz minket ahhoz, hogy megszerezzük a győzelmet, mint irányító, jól dolgokat csinál. Ha van egy ilyen ember az öltözőben, főleg a támadóknál, akkor tudsz erre építeni. Ő egy fene nagy játékos, nem véletlen, hogy egyike a liga legjobbjainak”  – mesélte McCoy az e heti NFL Total Accesben. “Willienek, Willie Beamennek hívom. Hihetetlen dolgokat tud a lábaival csinálni.

beamen

 

Aki esetleg nem tudná, Willie Beaman az Any Given Sunday (magyar címén a Minden héten háború) című, minden idők egyik legjobb amerikai foci témájú filmjének főhőse, akit Jamie Foxx alakít. Mellette olyan nevek kaptak komolyabb szerepet a filmben, mint Al Pacino, Cameron Diaz vagy James Woods, előbbi pedig természetesen ebben a filmben is ellőtt egy szép hosszú, minden idők kategóriájú beszédet . De visszatérve Beamanhez, az alkotásban ő a 3. számú, mérkőzések elején hányó ismeretlen irányító, aki főleg mobilitása révén a liga egyik legnagyobb sztárjává növi ki magát. Ha nem is pont így történt minden Taylorral, de azért tényleg felfedezhető némi párhuzam.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!