Connect with us

Beharangozó

Valami furcsa és megmagyarázhatatlan – MNF beharang

 

Amikor év elején az okosok megtervezték ezt a hétfő esti rangadót, nem hiszem, hogy megfordult volna a fejükben, hogy a már lement Titans @ Jaguars csütörtök esti őrületnél is érdektelenebb lehet. Az élet azonban máshogy döntött. Nézzük mi mindenről kell valószínüleg lemondanunk.

 

Joe Flacco és Johnny Manziel -> csere irányítók

 

Az egyik egy szerencsétlen sérülés, a másik pedig a gonosz Pettine és a vad szíve miatt, de partvonalon kivülre került. Azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogy Flacco mit is jelent a Ravensnek. Nélküle ez az egység meg sem fogja közelíteni azt, amire képes és csak rajtuk múlik, mit akarnak kihozni a hiányában. A megtizedelt elkapóbrigád, a főnökkel a fedélzeten még csak-csak elbukdácsolt valahogy, de így már tényleg nem tudom, mit várhatunk tőlük.

 

A másik oldalon pedig nem is feltétlenül tudásbeli különbség miatt leszünk szegényebbek, de Manziel sokkal színesebbé teszi ezt a különben elég szürke támadósort.

 

Megszokott futójáték -> Majd lesz valahogy

 

Forsett szintén sérülést szenvedett, ez pedig azt jelenti, hogy Allen kezébe került a karmesteri pálca. Ő egy más stílusú futó, mint Forsett és a fiatalság néha csodákra képes. Persze nem gondolom, hogy egyedül ő fog snapeket kapni. A Ravensnél az a furcsa helyzet, hogy a papíron fullback Juszczyk is rengeteget van használva más csapatokhoz képest, akár még elkapásoknál is. Mindenképp azt várom, hogy az ő segítségével is tehermentesítsék valamelyest a fiatal Allent. A Browns borzalmas futás elleni védelme egyébként kiváló tanulópénz lehet minden Ravens futónak.

 

 

A Browns futójátékának pedig lassan már nem Crowell a lead backje, hanem a rookie Duke Johnson, de ez semmiképpen nem rossz, sőt. Az újonc futó sokkal eredményesebb futásonkénti átlagban is, de az igazi ereje az elkapásokban rejlik.

 

Kemény Ravens defense – > Van hova visszafejlődni

 

Sokszor mondtuk már, hogy Suggs kiesése óta nem az igazi, amit látunk. Nem rossz, nem rossz, de hiányzik az az igazi erő, ami sokáig jellemezte őket. Mosley továbbra is kiváló, de még messze nem érte el csúcspontját, Smith egyre jobban öregszik, Will Hill pedig nem tudja egyedül húzni az egész secondaryt. Most a Browns nyögvenyelős offense-e ellen visszalehet nyerni a régi csillogást.

 

Rossz Browns futás elleni védelem -> Borzasztó Browns futás elleni védelem

 

Ebben a gyorsan változó világban, egy stabil pont van. Az pedig az, hogy a Browns képtelen védekezni futás ellen. Elsőkörös tehetségek ide, folyamatos összpontosítás oda, ez továbbra is dupla nulla. Hiába Forsett hiánya, ezt még nélküle is könnyedén kell hogy oldják a többiek.

 

 

Kemény AFC North védelmi csata -> Egymás hibáinak bohózatba illő kihasználása

 

Ezt a csoportot nem is olyan rég még vérre menő, férfias csaták jellemezték. Ebben a szezonban pedig bármennyire is fáj kimondani, a Bengals védelme a legösszeszedettebb. Nagyon gyengék a támadósorok, de ennek ellenére se számítok nagyon kevés pontra. Inkább több vicces jelenetre, turnoverekre és a védelmek megingásainak kihasználására.

 

Virrasztó nézők -> Kipihent kedd

 

Tudom, hogy szezon van és minden meccset meg kell becsülni, de ha van mérkőzés ami kihagyható, akkor az ez. Nem hiszem, hogy sok látványos jelenetet köszönhetünk majd ennek a mérkőzésnek, és a két csapat minden valószínüség szerint kevés fantasy releváns játékost is alkalmaz, ezért jobb ha másnap megnézzük a 23 másodperces NFL.com-os összefoglalót, ahelyett hogy a másnapi munkanapot tennénk tönkre vele.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!